current views are: 1

2 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση08:26

Από θαύμα γλίτωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Από θαύμα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δημοσίευση 08:26’
αρθρο-newpost

Από θαύμα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Από θαύμα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό η Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Η ηθοποιός την περασμένη Τετάρτη έκανε πρεμιέρα στη θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ». Με μεγάλη χαρά προετοιμαζόταν για εκείνη την ημέρα αλλά η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή γλίστρησε και έπεσε. Παρά τους πόνους στη μέση της βγήκε και έπαιξε ενώ μετά το τέλος της παράστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Έχουν κάνει τη σκηνή όλο σκαλοπάτια, γιατί η παράσταση αυτή είναι υπερθέαμα. Εγώ βγαίνοντας κρατούσα μια ξύλινη βαλίτσα που είναι πολύ βαριά. Έσυρα τη βαλίτσα και λόγω βάρους με πήρε πίσω. Από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκα πεσμένη κάτω στην κουίντα. Ο Άγγελος Παπαδημητρίου τα έχασε.

“Τι έπαθες Ζωζώ; Να σταματήσουμε; Είσαι καλά;”, μου έλεγε.

“Ναι, εντάξει είμαι”, του είπα αλλά έχοντας το χειλόφωνο ανοιχτό οι θεατές μας άκουγαν και νόμιζαν ότι όλο αυτό ήταν μέσα στο νούμερο. Όταν κατάλαβαν τι έγινε, σείστηκε το θέατρο στο χειροκρότημα. Αυτό με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Η αγάπη του κόσμου. Πήρα δύναμη. Σηκώθηκα, βγήκα κι έπαιξα καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Στο νοσοκομείο που πήγα οι γιατροί μου έβαλαν νάρθηκα στο δεξί χέρι. Επίσης έχω θλάση στα πλευρά, μώλωπες στο στήθος και χτύπησα και στο στόμα. Ευτυχώς, με φύλαξε ο Θεός από τα χειρότερα», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν. Μάλιστα έχει επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με νάρθηκα και παυσίπονα.

Πηγή: Gossiptv.gr


σχετικα αρθρα