Λίγες ημέρες μετά την δήλωση της Jennifer Aniston ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει παντρευτεί, έρχεται μια «βόμβα» άλλο πράγμα: στην Ελλάδα, το καλοκαίρι που μας έρχεται, λέγεται ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η ηθοποιός!  
«H Jen και ο Justin Theroux σχεδιάζουν έναν πραγματικά κλειστό αλλά κεφάτο γάμο», είπε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο περιοδικό «Grazia», προσθέτοντας πως αυτός θα γίνει το καλοκαίρι σε κάποιο ελληνικό νησί!  

Ως γνωστόν, ο πατέρας της Aniston, John, είναι γεννημένος στην Ελλάδα (Aναστασάκης το επίθετό του) κι εκείνη φέρεται να πήρε την απόφαση αυτή για να τιμήσει την καταγωγή της.  

«Η Jen λέει ότι πάντοτε ονειρευόταν να παντρευτεί στην Ελλάδα. Στον Justin αρέσει η ιδέα και τώρα ελπίζουν να πραγματοποιήσουν ένα αναγνωριστικό ταξίδι για να δουν για μέρη, αφού τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με την ταινία», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.  

Αν επαληθευτεί το άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού, μεγαλύτερη lifestyle είδηση και καλύτερη διαφήμιση δεν θα έχουμε στην χώρα μας το καλοκαίρι αυτό!


 πηγή: star.gr