Μία «ανάσα» πριν από το νοσοκομείο βρέθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έχει… γαστρεντερίτιδα. Αιτία δεν είναι κάποια ίωση, αλλά μια εξαιρετικά αυστηρή δίαιτα που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα.   Θα αναρωτηθεί κανείς τι ήθελε να… «χάσει» ο σχεδιαστής, αλλά για να το θέλει και να το πάρει απόφαση, κάτι παραπάνω θα ήξερε.  

Η δίαιτα του Βασίλειου ήταν αυστηρότατη. Για να καταλάβετε δηλαδή περί τίνος πρόκειται, περιελάμβανε μόνο δημητριακά, γάλα και λαχανικά. Λίγες ημέρες μόνο ακολουθώντας τη συγκεκριμένη δίαιτα και ήταν αρκετές για να του προκαλέσουν ατονία, κατάπτωση, φρικτούς πόνους στην κοιλιά και συχνές επισκέψεις εκεί που ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του…   
    
Αποτέλεσμα; Ο γιατρός του τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, αφού ο μόδιστρος δεν είχε δύναμη ούτε στο νοσοκομείο να πάει. Του συστήθηκε καλή διατροφή και ξεκούραση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, προκειμένου να επανέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.  

Μάλιστα, ακύρωσε ό,τι είχε προγραμματίσει για αυτό το διάστημα, ανάμεσα σε αυτά και μια εμφάνιση στην Πρωινή Μελέτη στην οποία είχε προσκληθεί.  

Απαραίτητη βέβαια κρίθηκε η λήψη βιταμινών και η… ψυχραιμία στα κακόβουλα σχόλια. Όχι πως δίνει σημασία στα όσα λέει ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του για τα μαλλιά του Βασίλειου, (στα οποία όπως είπαν στο «Δέστε τους» έχει βάλει τρεσάκια), αλλά τέλος πάντων…  

Με την κατάλληλη αγωγή θα επανέλθει…    πηγή: star.gr