Τα «Sunshine girls» κάνουν την εμφάνισή τους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Μάντα Παπαδάκου, η Μαίρη Αλεξίου, η Ειρήνη Λαιμού, η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου και η Χριστίνα Κοντοβά θα μας συστηθούν και θα μας παρουσιάσουν τις ζωές τους. Οι πέντε γυναίκες μίλησαν στο 7 μέρες tv και αποκάλυψαν ότι έχουν ελαττώσει τα περιττά έξοδα και δεν κάνουν χλιδάτη ζωή.

«Έχω προσαρμόσει την καθημερινότητα μου σύμφωνα με τα νέα δεδομένα», αποκάλυψε η Μάντα Παπαδάκου, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά συμπλήρωσε: «Δεν είχα ιδιαίτερα χλιδάτες συνήθειες, αλλά σίγουρα σήμερα ζω πιο συντηρητικά». Για ποιο λόγο αποφάσισαν να προβάλουν τις ζωές τους; «Μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ την ενασχόλησή μου με την τέχνη. Η τέχνη είναι ανάσα ζωής, αίσθησης, κάθαρση», αποκάλυψε η Μαίρη Αλεξίου.

Πώς αντέδρασαν οι οικογένειές τους όταν τους ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να πάρουν μέρος στο ριάλιτι; «Οι γονείς μου, ομολογώ ότι δεν αντέδρασαν με χαρά. Αυτό που ήθελαν πάντα ήταν ν'ασχοληθώ με τα ναυτιλιακά», αποκάλυψε η Ειρήνη Λαιμού, αλλά δεν ισχύει το ίδιο στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Βαϊοπούλου, οι οποίοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ.