Στο "Αθηνών Αρένα" διασκέδασε η Σίσσυ Χρηστίδου το βράδυ του Σαββάτου, ημέρα της ονομαστικής γιορτής του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.   Η 31χρονη παρουσιάστρια, που είχε ήδη ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον σύζυγό της μέσα από τη σελίδα της στο twitter, επέλεξε να βρεθεί κοντά του, διαψεύδοντας για ακόμα μια φορά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του Star, που τη συνάντησε εκεί, δεν δίστασε να του ευχηθεί να... μεγαλώσει την οικογένειά του!  «Υγεία τού εύχομαι. Την υγεία μας να έχουμε, πάνω από όλα. Εύχομαι τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Να είναι πάντα χαρούμενος και να μεγαλώσει την οικογένειά του» είπε χαμογελώντας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θέλει τελικά να γίνει και πάλι μητέρα, απάντησε: «Εννοείται ότι θέλω κι άλλο παιδάκι. Φυσικά!» –κάτι που είχε δηλώσει πρόσφατα και ο ίδιος ο Θοδωρής Μαραντίνης.  

Την ίδια μέρα, στο Αθηνών Αρένα βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz -ανάμεσά τους ο Γιάννης Λάτσιος, η Χριστίνα Πολίτη, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή- αφού εκεί γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κωνσταντίνος Καφίρης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων "PRogressive PR".

Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί στον συνεργάτη του από σκηνής: «Ένα μεγάλο χειροκτότημα στον Κωνσταντίνο Καφίρη που σήμερα έχει τα γενέθλιά του! Έμαθα ότι σήμερα κλείνει τα είκοσί του χρόνια» είπε με χιούμορ.  


πηγή: yupi.gr