Η γλυκιά συμπαρουσιάστρια της εκπομπής "Μίλα", το μεσημέρι του Σαββάτου, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Στέφανο Μπακούρη στο δημαρχείο του Παλαιού Ψυχικού και κουμπάρα ήταν η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη.  Η Τζούλη Αγοράκη, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της έκλεψε, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις!  

Φόρεσε ένα απλό, αλλά σικάτο μίνι νυφικό Grace Atelier de Luxe, της σχεδιάστριας Φιόρης Ζαφειροπούλου, ένα φιόγκο από τούλι στα μαλλιά, "παιχνιδιάρικες" γόβες και πραγματικά έλαμπε από ευτυχία.  

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και δίπλα στους νεόνυμφους, εκτός από συγγενείς και κουμπάρες, βρίσκονταν και εκλεκτοί φίλοι! Μάλιστα, η Τζούλη δεν περίμενε ποτέ ότι κάποια στιγμή θα φορούσε νυφικό και όπως έχει δηλώσει, ο συγκεκριμένος γάμος είναι ο "πιο χύμα στην ιστορία".

Η  Τζούλη είναι ήδη τέσσερα χρόνια με τον Στέφανο! Γνωρίστηκαν στο εστιατόριο ενός κοινού φίλου. Ο ίδιος ζούσε τότε στη Γενέυη και είχε έρθει στην Ελλάδα μόνο για καλοκαίρι. Ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια! Ο κοινός τους φίλος επειδή την φλέρταρε εκείνο το διάστημα είχε δώσει λάθος το τηλέφωνό της στο Στέφανο. Ωστόσο, όταν η Τζούλη χρειάστηκε κάποιον ψυχολόγο για το περιοδικό που δούλευε απευθύνθηκε σε εκείνον...  

Ο έρωτας τους δεν μπορούσε να ευδοκιμήσει αφού εκείνος ζούσε στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή όμως, εκείνη έκανε ένα ταξίδι στη Γενεύη και ο Στέφανος την ξενάγησε στην πόλη του. Από τότε είναι μαζί και σύντομα θα καλωσορίσουν και το νέο μέλος!

πηγή: tlife.gr