Η Ρούλα Κορομηλά είχε το Σάββατο την ονομαστική της εορτή και το βράδυ της Κυριακής το γιόρτασε παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα στο εστιατόριό της στο Κολωνάκι.  
Η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε στο εστιατόριο που διατηρεί στο Κολωνάκι, το οποίο ανήκει στην ίδια και τον αδελφό της, Θανάση. Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς, ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά και η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ στην παρέα ήταν και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος τραγουδούσε στο μαγαζί το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά δεν αρνήθηκε να ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage και να τραγουδήσει αγαπημένα της κομμάτια!  

Αργότερα την ίδια βραδιά, η Ρούλα Κορομηλά επισκέφθηκε μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη το νυχτερινό κέντρο "Caramela", όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης.        

Φυσικά, δεκάδες ήταν οι ευχές που δέχτηκε στην προσωπική της σελίδα στο twitter, στις οποίες η Ρούλα Κορομηλά απάντησε με ένα μηνυμά της: «Sorry σήμερα που δεν απαντάω σε όλους ξεχωριστά αλλά καταλαβαίνετε! Ετοιμασίες! χαχα! φιλιά ! Σας ευχαριστώ!».


πηγή: yupi.gr