current views are: 2

6 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση16:35

O εφιάλτης που έζησε η Άριελ Κωνσταντινίδη!

Είναι μια πολύ όμορφη ηθοποιός που έκανε τα πρώτα της βήματα με την υποστήριξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μετά από μια περίοδο μεγάλης ψυχικής ταλαιπωρίας που διήρκεσε τρία χρόνια, ήρθε στη ζωή της ένας έρωτας που την έκανε ευτυχισμένη.

Δημοσίευση 16:35’
αρθρο-newpost

Είναι μια πολύ όμορφη ηθοποιός που έκανε τα πρώτα της βήματα με την υποστήριξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μετά από μια περίοδο μεγάλης ψυχικής ταλαιπωρίας που διήρκεσε τρία χρόνια, ήρθε στη ζωή της ένας έρωτας που την έκανε ευτυχισμένη.

Είναι μια πολύ όμορφη ηθοποιός που έκανε τα πρώτα της βήματα με την υποστήριξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μετά από μια περίοδο μεγάλης ψυχικής ταλαιπωρίας που διήρκεσε τρία χρόνια, ήρθε στη ζωή της ένας έρωτας που την έκανε ευτυχισμένη. Βλέποντας την κανείς σήμερα, δεν μπορεί να φανταστεί την εμπειρία που τη «στοίχειωσε». Ο πρώην σύντροφός της έπεσε θύμα τροχαίου και ήταν σε κώμα για εννιά μήνες. Εκείνη αισθάνθηκε μεγάλη ευθύνη και προσπάθησε να διαχειριστεί αυτό που συνέβη ζητώντας τη βοήθεια ψυχιάτρου. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Ο άνδρας που της κέντρισε το ενδιαφέρον και σημερινός της σύντροφος, είναι επίσης ηθοποιός αλλά μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή είχαν συναντηθεί μόνο τυχαία, σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σήμερα είναι μαζί ενάμιση χρόνο, μοιράζονται τη ζωή και την καθημερινότητά τους και μόλις έγινε γνωστό ότι ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν. Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για το παρελθόν της αλλά και για το σύντροφό της ζωής της Σωκράτη Αλαφούζο.  

«Είσαι ικανοποιημένη με την εικόνα σου;»
«Το επιθυμητό είναι να ξυπνάω κάθε μέρα και να λέω « Άριελ μου πόσο σε αγαπάω και τι όμορφη που είσαι», δεν το πετυχαίνω πάντα, αλλά ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Φυσικά και υποτροπιάζω και τα βλέπω όλα γκρίζα και μαύρα, αλλά δεν ξαναγυρίζω ποτέ στο σημείο που ήμουν πριν από χρόνια, τώρα είμαι πιο πάνω από τον πάτο».

«Τι ήταν αυτό που σε είχε ρίξει τόσο πολύ»;
«Το ατύχημα του πρώην συντρόφου μου. Έπαθε ένα τροχαίο και έμεινε ανάπηρος, παραπληγικός. Δεν έχει απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα. Και αυτό συνέβη όταν ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ένιωθα ότι χάνω το μυαλό μου. Πήγα σε ψυχίατρο για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, αλλά και για τον εαυτό μου».

«Φαντάζομαι ότι αυτόν τον άνθρωπο τον βλέπεις ακόμα. Πώς νιώθεις»;
«Ναι, τον συναντώ, αλλά πλέον έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν είναι αυτός που ήξερα. Αυτός που αντιμετωπίζω τώρα είναι ένας άλλος άνθρωπος, έχω συναισθήματα γι’ αυτόν αλλά είναι κάποιος που μου θυμίζει εκείνον που ήξερα. Δεν συμβαίνει όμως κάθε φορά που φεύγω από αυτές τις συναντήσεις να είμαι δυνατή. Υπάρχουν μεταπτώσεις, αλλά το αντιμετωπίζω. Δεν φεύγω τελείως χάλια ούτε είμαι και χαρούμενη. Είμαστε εντάξει, γιατί δεν γίνεται και αλλιώς».
 
«Τα τελευταία χρόνια είσαι με το Σωκράτη Αλαφούζο. Μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο άνθρωπός σου»;
«Κάποιες φορές είμαι απολύτως σίγουρη, κάποιες άλλες πάλι… Αλλά αυτό γίνεται από ένα επίπεδο και πάνω. Πρέπει να έχει δοκιμαστεί η σχέση. Δεν μπορεί όμως να είναι πάντα όλα ρόδινα, θα υπάρχουν γκρίζες στιγμές. Αυτή τη στιγμή, γι’ αυτά τα δεδομένα είναι ο άντρας της ζωής μου. Τι θα συμβεί αύριο, δεν ξέρω».

Πηγή : περιοδικό Celebrity

 

 


σχετικα αρθρα