Πέντε μήνες μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης της, η Πέγκυ Ζήνα δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μιλάει για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της αυτό το διάστημα.   Στις 8 Οκτωβρίου τους 2011 – στις 16:15 το απόγευμα – η Πέγκυ κράτησε πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της. «Το θαύμα της ζωή μου» όπως η ίδια την ονομάζει.

«Ένιωσα ότι κρατούσα όλο τον κόσμο στα χέρια μου! Τίποτα δεν μπορούσε να συγκριθεί με ό,τι έζησα στο παρελθόν. Κάθε φορά που η μικρή έκλαιγε, ήταν ανήσυχη ή πεινούσε κι εμείς την ηρεμούσαμε νιώθαμε ότι ήμασταν δύο μικροί θεοί που κάνουμε ευτυχισμένο ένα τόσο δα πλασματάκι...Μέσα από την Ηλέκτρα γινόμαστε, κι εγώ και ο Γιώργος, καλύτεροι άνθρωποι» λέει η Πέγκυ Ζήνα.      

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για την απουσία του πατέρα της που έχασε όταν ήταν 15 ετών: «Στενοχωριόμουν που δεν ήταν στο γάμο μου ο πατέρας να με παραδώσει νύφη στον Γιώργο, να δει την καριέρα μου να είναι κοντά μου στη γέννηση του μωρού μου. Γιατί ένιωσα αμέσως την απουσία του όταν γεννήθηκε η Ηλέκτρα... Αλλά ξέρω ότι το πνεύμα του θα είναι πάντα μαζί μου...»
     
Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Γιώργος Λύρας ενώ εκείνη ήταν 7,5 μηνών έγκυος. «Όσο κι αν ήταν δύσκολη περίοδος για εμάς, παράλληλα ήταν και ευλογημένη, γιατί ξανάρχισε η ζωή».