current views are: 1

8 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση10:00

Η απρεπής συμπεριφορά του Φερεντίνου σε συνεργάτιδά του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», ο Χρήστος Φερεντίνος απέλυσε την επί εννέα χρόνια μακιγιέζ του, μέσω μηνύματος στο κινητό της τηλέφωνο, επειδή δεν ήταν τελευταία ευχαριστημένος από τη δουλειά της.

Δημοσίευση 10:00’
αρθρο-newpost

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», ο Χρήστος Φερεντίνος απέλυσε την επί εννέα χρόνια μακιγιέζ του, μέσω μηνύματος στο κινητό της τηλέφωνο, επειδή δεν ήταν τελευταία ευχαριστημένος από τη δουλειά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», ο Χρήστος Φερεντίνος απέλυσε την επί εννέα χρόνια μακιγιέζ του, μέσω μηνύματος στο κινητό της τηλέφωνο, επειδή δεν ήταν τελευταία ευχαριστημένος από τη δουλειά της. Στο μήνυμα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φέρεται να έγραψε: «Το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα. Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ. Τα υπόλοιπα από κοντά».  

Σύμφωνα πάντα με την πρωινή εκπομπή του Star, o οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» λέγεται πως έχει δημιουργήσει τελευταία αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες του, έχοντας μεγάλες και υπερβολικές απαιτήσεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη, συζητώντας το συγκεκριμένο θέμα με τους συνεργάτες της, εξέφρασε τη δική της άποψη το πρωί της Πέμπτης: «Θεωρώ ότι για τους ανθρώπους που κάνουν μια δουλειά, η οποία έχει έκθεση, ο χειρότερος εχθρός μπορεί να είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Αυτός τους καταδιώκει, πιστεύω» είπε αρχικά η 33χρονη παρουσιάστρια.  

Όταν οι συνάδελφοί της υποστήριξαν πως είναι λογικό να έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις, αφού είναι ο ίδιος στο τιμόνι του πρωινού και έχει να λογοδοτήσει σε ένα μεγάλο κανάλι γι’ αυτό, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήνεις να σε επηρεάζει ή να σε καθοδηγεί. Να εξουσιάζει, δηλαδή. Επειδή είναι εντελώς έγκυρο αυτό το σκηνικό και το ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο, θέλω να πω (στον Χρήστο) να μιλήσει στη συνεργάτιδά του που είναι εννιά χρόνια μαζί. Να της εξηγήσει κι αν όντως πιστεύει ότι δεν βρίσκεται η λύση, να ολοκληρώσει τη συνεργασία διαφορετικά και όχι με ένα μήνυμα».    

πηγή: yupi.gr