Στη Χριστίνα Πολίτη και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» μίλησε ο Χρήστος Χολίδης και δεν δίστασε να αναφερθεί ανοιχτά στη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού.  
«Ξέρεις είναι η σιγουριά που δείχνεις στον άνθρωπό σου. Όταν λες “κοίταξε, είμαι εδώ και μη φοβάσαι τίποτα. Είμαι μαζί σου” στηρίζεις αυτόν τον άνθρωπο και σε στηρίζει και αυτή. Νομίζω πως έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα, γιατί αν υπήρχαν ζήλειες και όλα αυτά δεν νομίζω πως θα άντεχα.Όπως θέλω να μου φέρονται και μένα, έτσι φέρομαι κι εγώ» εξήγησε αρχικά σε σχέση με το πώς δύο επιτυχημένοι και ποθητοί άνθρωποι καταφέρνουν να έχουν μια ισορροπημένη σχέση.

Παράλληλα, συμπλήρωσε για τη Δούκισσα Νομικού: «Όλη αυτή η καλοσύνη που βλέπετε, η θετική ενέργεια και όλο αυτό το καθαρό που έχει στο πρόσωπό της, είναι και στη ζωή της. Έχει όλο αυτό το γλυκό και το αγγελικό που εμένα μου αρέσει πολύ».  

Πώς χαρακτηρίζει ο ίδιος όμως την αγαπημένη του; «Δεν θα την έλεγα Barbie. Είναι μια θεά με μυαλό» ξεκαθάρισε ο Χρήστος Χολίδης, ενώ σχετικά με την καθημερινότητά τους συμπλήρωσε με χιούμορ: «Ξυπνάμε το πρωί και πετάμε πυροτεχνήματα!».  

Τέλος, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου και τη δημιουργία οικογένειας: «Απλά ξυπνάς μια μέρα και το κάνεις. Έτσι θα το κάνω εγώ -τουλάχιστον και έτσι νιώθω πως θα γίνει. Μια μέρα θα πω ότι θέλω παιδιά, θέλω οικογένεια. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, πάντως πρώτα θα το μάθει ο άνθρωπος που είμαι μαζί και μετά θα σας το πω».Πηγή: yupi.gr