Έξαλλη με τις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Έλενα Ράπτη, η οποία δε δίστασε να ξεσπάσει για όσα ακούγονται, τα οποία, όπως η ίδια η βουλευτής είπε, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.  

«Έχω κουραστεί με φήμες που φτάνουν στα αυτιά μου και μάλιστα με ιδιαίτερη καθυστέρηση! Πρώτα εσείς ακούτε κάτι και στο τέλος εγώ ενημερώνομαι. Και ενημερώνομαι για κάτι που αφορά εμένα. Αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν τα όρια και άρχισαν να με στενοχωρούν ιδιαίτερα πράγματα που άκουγα για εμένα, για τη δική μου ζωή και ήταν πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καμία σχέση με την καθημερινότητά μου, καμία σχέση με τις επιλογές μου και γενικά καμία σχέση με το πώς είναι η πραγματική μου ζωή σήμερα», δήλωσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Mακεδονία TV και συνέχισε:

«Αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί αυτά τα σχόλια να ξεκινούν και να τροφοδοτούνται. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι όλα αυτά που ακούω δεν είναι αληθινά. Δε θα δίνω διευκρινίσεις για το ποια είναι η προσωπική μου ζωή σήμερα. Πρέπει να πω την αλήθεια για κάποιες προσβλητικές και υποτιμητικές για μένα φήμες. Γενικά αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να τα παραμερίζω και να εστιάζω στη δουλειά μου, γιατί αυτά δεν έχουν καμία βάση», κατέληξε.  

Όσο για τη σχέση της με την Εύα Καϊλή; «Έχουμε μια πάρα πολύ καλή και συναδελφική σχέση. Δεν έχουμε απολύτως καμία κόντρα, όπως έχει ακουστεί. Μάλιστα, πολύ συχνά ταξιδεύουμε στην ίδια πτήση και έχουμε την δυνατότητα να κουβεντιάσουμε και να τα πούμε».  


πηγή: protothema.gr