Στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Sfera 102.2 μίλησε η Ρούλα Κορομηλά, το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκαθαρίζοντας τι έχει συμβεί με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ θυμήθηκε και τη δύσκολη εποχή του χωρισμού της με τον Στέφανο Σαρτίνι. 
Για τον πολύκροτο χωρισμό της με τον γνωστό σκηνοθέτη των μεγάλων shows της Ελληνικής τηλεόρασης, η διάσημη παρουσιάστρια είπε: «Άρχισε να θέλει λίγο την προβολή και αυτό εμένα λίγο – όχι δεν μου άρεσε – κάπως μου έκανε. […] Ένιωθα πολύ άβολα όταν είχαμε χωρίσει με τον Στεφανο, γιατί συνυπήρχαμε στον ίδιο χώρο. Ήμουν στις πρόβες, δεν μιλάγαμε, τσακωθήκαμε, είχαμε χωρίσει τελοσπάντων… Ήμουν υποχρεωμένη να είμαι ευγενική, "θα του χώσω μια κλοτσιά, μια μπουνιά", τα ξέρεις αυτά! Έβρισκε και την ευκαιρία αυτός, επειδή ήταν κόσμος μπροστά, και έλεγε “τώρα μπορώ  να τη χαλιναγωγήσω” και μου έλεγε (τα δικά του) και εγώ χαμογελούσα και από πίσω μούτζωνα. Μετά έφτιαχνε σχέσεις -εντάξει τώρα είναι και κάτι που το συζητάμε και γελάμε- μία με χορεύτριες, μία με το ένα, μία με το άλλο, δημιουργούνταν θόρυβος, κουτσομπολιό, γραφόντουσαν διάφορα και ήμουν υποχρεωμένη εγώ να κάνω την πάπια,  την βρεγμένη πάπια».  

Ακόμη, μίλησε και για τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στον Πέτρο Κωστόπουλο, σχετικά με τη μεταξύ τους επικοινωνία μετά το κόψιμο του «Κους-Κους»: «Δεν την είδα όταν έκανε τη συνέντευξη. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία εγώ στην Κατερίνα χρόνια τώρα και το ξέρει πολύ καλά. Δεν την είδα, μου το είπαν την επόμενη μέρα. Να σου πω κάτι; Αν έχω κάτι και θέλω να το πω, θα πάρω την ίδια να της μιλήσω. Σε όλους μας ήρθε κεραμίδα, σου μιλάω ειλικρινά. Το ότι συνεργαζόμαστε με τους Γερμανούς δεν σημαίνει ότι έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις».


Y.Γ. Να αναφέρουμε πως η κα. Κορομηλά πριν πάει στις εγκαταστάσεις του Sfera fm για να κάνει αυτές τις πολύκροτες δηλώσεις, βρισκόταν στο κομμωτήριο του Χατζή στο Ψυχικό για να περιποιηθεί την κώμη της.