Μπορεί τώρα να έχει δύο εκπομπές, ωστόσο, από τον Ιούνιο ο Χρήστος Φερεντίνος θα μείνει χωρίς συμβόλαιο, όπως δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στην κάμερα του Star.  
«Δεν γνωρίζω αν θα συνεχιστεί του χρόνου το πρωινό. Είναι μεγάλη απόσταση μέχρι τότε, κανείς δεν ξέρει. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τον Ιούνιο», είπε ο παρουσιαστής.  

Αν και τώρα το… απολαμβάνει, όπως είπε, ο Χρήστος Φερεντίνος δεν έκρυψε ότι δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει στη ζώνη 10:00 – 13:00 και την επόμενη σεζόν.  

Σχολιάζοντας τις αλλαγές στο «Πρωινό ΑΝΤ1» ήταν κοινή απόφαση, ενώ οι φήμες για συμμετοχή της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή είναι απλά… φήμες.  

Λίγο πριν τον τερματισμό, οι συντελεστές  της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος στην AGB ποντάρουν και σε δυο δυνατά χαρτιά: το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και το «Dancing With The Stars», που εντάσσονται οσονούπω στο πρόγραμμα του καναλιού.  

«Είναι η πρώτη μέρα γυρισμάτων, είναι πολλοί οι διαγωνιζόμενοι», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος για την πρεμιέρα των γυρισμάτων του talent show.

πηγή: star.gr