Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από έντεκα χρόνια σχέσης.
Ο Γιώργος μπήκε στην ζωή της Πέγκυ τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της και η τραγουδίστρια πιστεύει ότι εκείνος τον έστειλε στον δρόμο της, αφού έχουν πολλά κοινά στοιχεία. «Στην αρχή , επειδή ήμουν πολύ μικρή, δεν ξεκινήσαμε με τον στόχο του «για πάντα μαζί». Σιγά, σιγά όμως δεθήκαμε και νιώθαμε οικογένεια. Είχαμε εξάρτηση μεταξύ μας και ήταν κάτι δεδομένο ο ένας για τον άλλο», δήλωσε η Πέγκυ στο Οκ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Λύρας πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και η Πέγκυ στάθηκε δυνατή γιατί έτσι έπρεπε να κάνει.

«Ήμουν επτάμισι μηνών έγκυος , όταν ο Γιώργος αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα με την καρδιά του. Σε άλλη περίπτωση θα κατέρρεα αμέσως, όμως νομίζω πως μου έδινε δύναμη η κόρη μας, η Ηλέκτρα. Έπαιρνα από τη μικρή πολλή δύναμη, πολύ θετική ενέργεια και αυτές οι δεκαοχτώ δύσκολες ημέρες που ζήσαμε δεν με έριξαν κάτω», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Όσο δύσκολη ήταν αυτή η περίοδος για μας, παράλληλα ήταν και ευλογημένη, γιατί ξανάρχισε η ζωή μας από την αρχή».


Πηγή: Gossiptv.gr