Ο θάνατος του πατέρα του ήταν κάτι τραγικό για τον Αντώνη Ρέμο και τον συνέτριψε. Λίγο πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή, ο τραγουδιστής τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και οι δυο τους είχαν μια εκ βαθέων συζήτηση. Μια συζήτηση που έδιωξε τα φαντάσματα του παρελθόντος και έφερε την ειρήνη ανάμεσά τους.

Οι δυο τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, είχαν μια κόντρα που κρατούσε πολύ καιρό.

Είχαν να μιλήσουν είκοσι οκτώ χρόνια. Ο Αντώνης θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα του για την πολύ δύσκολη ζωή τόσο της μητέρας του, όσο και του ίδιου και της αδερφής του, αλλά και για το διαζύγιο των γονιών του. Από πολύ μικρός επέστρεψε από την Γερμανία, μπήκε εσώκλειστος σε ίδρυμα απόρων όπου και έμαθε την τέχνη του υδραυλικού και με τα πρώτα του μεροκάματα έφερε πίσω στην Ελλάδα την μητέρα του και την αδερφή του.

Παράλληλα άρχισε να κάνει και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του και παρά τις πάμπολλες προσπάθειες τόσο εκείνου όσο και της μητέρας του, ο Αντώνης ήταν ανένδοτος. Μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του αρρώστησε, μπήκε στο νοσοκομείο και ήταν εμφανές ότι δεν του έμενε πολύς χρόνος. Τότε ο τραγουδιστής μαλάκωσε την στάση του, πήγε να τον συναντήσει και εκεί οι δυο άντρες μίλησαν για όλα, με τον Αντώνη τελικά να συγχωρεί τον πατέρα του.

Πηγή: gossiptv.gr