Και ενώ το «Dancing with the Stars» είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί από τη συχνότητα του ANT1 την 1η Απριλίου, θεωρείται αμφίβολο αν τελικά θα βγει στον αέρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού δεν έχουν «κλείσει» μέχρι στιγμής όλοι οι υποψήφιοι ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια τους κάνει νερά. Μέχρι στιγμής έχει «κλειδώσει» μόνο η κριτική επιτροπή του show (Λάτσιος - Ευαγγελινός - Κωστάλας και Δανδουλάκη) ενώ τα σίγουρα ονόματα των διαγωνιζόμενων στο show χορού είναι εκείνα της Δούκισσας Νομικού, της Έλενας Παπαβασιλείου, του Γιώργου Τσαλίκη και της Μαριάντας Πιερίδη.

Το budget της εκπομπής θα είναι μειωμένο κατά 50%,
μετά από απόφαση της Διοίκησης του Καναλιού. Το θέμα είναι, εάν με μειωμένο το κόστος κατά το ήμισυ, θα μπορέσει ένα τόσο απαιτητικό show να τα βγάλει εις πέρας και να πάρει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Οι αμοιβές των διαγωνιζόμενων θα κυμανθούν στα 800 με 1.000 ευρώ (που να μην ήταν και φιλανθρωπικό show δηλαδή), ενώ τους ιθύνοντες του ANT1 προβληματίζει η αμοιβή της παρουσιάστριας του show Ζέτας Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η Ζέτα δεν δέχεται να πέσει κάτω από τα 5.000 ευρώ την κάθε εμφάνιση (!) με τον υπευθύνους να της ζητούν περαιτέρω μείωση. Αυτός είναι και ο λόγος που η ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια - ηθοποιός δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό της με τον ANT1, απειλώντας να «τινάξει» στον αέρα τα σχέδια της Διοίκησης, εάν δεν εκπληρωθεί η επιθυμία της.

Φ.Π.