Το Σαββατοκύριακο πολλοί διάσημοι επέλεξαν τις αθηναϊκές πίστες για τη διασκέδασή τους! Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν και αυτή την εβδομάδα στο TEATRO MUSIC HALL με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Vegas στην πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα.      

Ο Κώστας Μαρτάκης με την παρέα του βρέθηκε στο TEATRO και επισκέφθηκε τον Βασίλη Καρρά στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί.      
Το ίδιο βράδυ η Αμαρυλλίς παρακολούθησε το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα, και επισκέφθηκε τους VEGAS στο καμαρίνι τους μιας και δηλώνει θαυμάστριά τους.          

Το μεγάλο πάρτι της χρονιάς συνεχίζεται δυναμικά και στο REX αρχίζοντας πάντα στις 12 ακριβώς!  
Ένα ιδιαίτερο Party και μια μαγική βραδιά ετοίμασε η Άννα Βίσση για τους Fannatics, το fun club της που γιόρτασε τα 4 χρόνια του καθώς και τη συμπλήρωση 9.000 μελών! Για περίπου έξι ώρες, η Άννα ερμήνευε όλες τις μεγάλες επιτυχίες σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, πάθος, κέφι και παλμό.      

Το επόμενο βράδυ, το REX επισκέφτηκε ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια που διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Άννα Βίσση του έδωσε το μικρόφωνο και ο Νίκος Καρβέλας τραγούδησε το «Ποτέ μη λες ποτέ» με την συνοδεία του κόσμου να τραγουδάει δυνατά μαζί του! Πιστοί θαμώνες της Άννας Βίσση, ο Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούριου και η Ελένη Καρποντίνη που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χορεύουν.

Τα νυχτοπερπατήματα των επωνύμων δε σταματούν εδώ. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

πηγή: tlife.gr