Μπορεί στην πρόσφατη εμφάνισή της να έδειχνε επιτέλους πιο υγιής μετά την κατάρρευσή της εξαιτίας του χωρισμού με τον Άστον Κούτσερ, όμως η Ντέμι Μουρ φαίνεται πως δεν έχει καταθέσει τα όπλα και θέλει πίσω τον πρώην σύζυγό της.  
Η 49χρονη σταρ θέλει, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, να κερδίσει και πάλι τον Άστον Κούτσερ: «Η Ντέμι αναμφίβολα δεν τον έχει ξεπεράσει. Η διάθεσή της εξαρτάται ακόμα πλήρως από τον Άστον και από το κατά πόσο αυτός απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά της. Αν δεν της απαντήσει στο κάθε μηνυμά της για μία-δυο ώρες ή δείξει απόμακρος σε κάποιο από τα μηνυμάτά του, εκείνη μπορεί να χάσει τον έλεγχο. Αν και δεν το παραδέχεται, είναι κολλημένη στον Άστον και ξεκάθαρα τον θέλει πίσω» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.  

Ακόμα, η ηθοποιός φέρεται να βρίσκεται σε πλήρη άρνηση σε ό,τι αφορά τη φημολογούμενη νέα σχέση του 34χρονου Κούτσερ, ενώ η επίσκεψή του στην κλινική αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της φαίνεται πως της έκανε μόνο κακό: «Τα πήγαινε μια χαρά μέχρι τη μέρα της επίσκεψής του» αναφέρει πηγή του αμερικανικού Grazia.
Πηγή: yupi.gr