current views are: 2

14 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση17:08

Ελεονώρα Μελέτη: Η γυναίκα πίσω από τον Αντώνη Κανάκη!

«Η γυναίκα πίσω από τον Αντώνη Κανάκη» θα ήθελε να γίνει η Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή το πρωί της Τετάρτης.

Δημοσίευση 17:08’
αρθρο-newpost

«Η γυναίκα πίσω από τον Αντώνη Κανάκη» θα ήθελε να γίνει η Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή το πρωί της Τετάρτης.

«Η γυναίκα πίσω από τον Αντώνη Κανάκη» θα ήθελε να γίνει η Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή το πρωί της Τετάρτης. Αφορμή για να εκφράσει αυτή την επιθυμία της στάθηκε το αστείο στιγμιότυπο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» την Τρίτη, όπου ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε πως θα ήθελε να πολιτευτεί.  

Όταν οι συνεργάτες της 33χρονης οικοδέσποινας της «Πρωινής Μελέτης» τη ρώτησαν αν θα ήθελε να βάλει υποψηφιότητα μαζί του, απάντησε γελώντας και αναπαριστώντας όλη τη σκηνή: «Όχι, αλλά ξέρετε τι θα ήθελα να ήμουν; Να πηγαίνει αυτός μπροστά και εγώ να είμαι πίσω του, ως σύμβουλός του.mΝα είμαι περήφανη για εκείνον και μόλις τελειώνει ο Αντώνης τους λόγους του να είμαι αγέρωχη και να τον χειροκροτώ. Και να φοράω αυτές τις στενές γραμματειακές μίντι φούστες και γυαλιά. Θα περπατάει αυτός μπροστά δυο βήματα κι εγώ θα πηγαίνω από πίσω να του λέω στο αυτί τις τελευταίες πληροφορίες και τι πρέπει να θυμάται για να είναι σωστός ο λόγος του. Και μόλις τελειώνει τον λόγο, θα χαλαρώνει και θα μου ρίχνει ένα βλέμμα για να του επιβεβαιώσω ότι όλα πήγαν καλά».  

πηγή: yupi.gr


σχετικα αρθρα