Για την εμπειρία της από τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στην τελευταία του συναυλία στη Δάφνη μίλησε  η Δέσποινα Ολυμπίου. Η τραγουδίστρια, η οποία συμμετείχε μαζί με άλλους τραγουδιστές στη συναυλία του Νταλάρα, περιέγραψε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» όσα έγιναν, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τη στενοχώρια της.
«Δυστυχώς εμείς πήγαμε να κάνουμε μουσική. Υπήρξαν οι διαμαρτυρόμενοι. Υπήρξε ένα μπέρδεμα πραγμάτων. Υπήρχαν αυτοί που διαμαρτύρονταν ήσυχα, αλλά και εκείνοι που είχαν πολύ άσχημη αντίδραση εναντίον μας. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι όλα αυτά -προς το πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα.

«Εγώ βγήκα και προσπάθησα να υποστηρίξω όσο καλύτερα μπορούσα αυτό για το οποίο με είχαν καλέσει. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε ό,τι μας πετούσαν. Με τάραξε πάρα πολύ όλο αυτό. Και στενοχωρήθηκα και λυπήθηκα που μπήκα σε όλη αυτή τη διαδικασία να με αποκαλούν όλα αυτά τα πράγματα αδίκως. Ο Γιώργος Νταλάρας μας ζήτησε συγγνώμη που μας έβαλε σε όλη αυτή τη διαδικασία», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια. 

πηγή: protothema.gr