Για το συμβόλαιο που δεν ανανέωσε, τις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και τον σύζυγο της Νίκο Μάνεση μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Φαίη Μαυραγάνη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα: «Θύμωσα και οργίστηκα και απογοητεύτηκα και ένιωσα και πολλά άλλα άσχημα συναισθήματα», λέει για το κανάλι ενώ για τις προτάσεις που τις έχουν γίνει αναφέρει: «Υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία πιθανόν να οδηγήσουν κάπου». Η Φαίη Μαυραγάνη δεν παρέλειψε να μίλησε για τον σύζυγο της Νίκο Μάνεση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Νίκος είναι η απόδειξη ότι ο θεός μ΄αγαπάει! Είναι ο άνθρωπος μου, αυτό τα λέει όλα. Με στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα, χρόνια τώρα» και κατέληξε: «Κάνουμε καλή παρέα με τον άντρα μου. Είμαστε φιλαράκια!»    

Και ο Νίκος Μάνεσης όμως με τη σειρά του εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος. 

Σχετικά με την απόλυσή της από το κανάλι του Αμαρουσίου, ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέφερε: «Η γυναίκα μου ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που την απέλυσε σε μια δύσκολη περίοδο. Μας έδωσε μια σημαντική οικονομική ανάσα, διότι πήρε μια γενναία αποζημίωση λόγω περικοπών... ασχέτως που μετά ακολούθησαν προσλήψεις», ενώ αργότερα πρόσθεσε, με φανερή τη διάθεση του χιούμορ, πως αν χάσει και εκείνος τη δουλειά του θα γίνει... φοροφυγάς!