current views are: 4

15 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση17:33

Βαγγέλης Περρής – Μάρκος Σεφερλής: Η κόντρα τους συνεχίζεται…

Ο Μάρκος Σεφερλής εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει γέλιο στον κόσμο και παρά την οικονομική κρίση συνεχίζει να γεμίζει σταθερά τα θέατρα που εμφανίζεται.

Δημοσίευση 17:33’
αρθρο-newpost

Ο Μάρκος Σεφερλής εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει γέλιο στον κόσμο και παρά την οικονομική κρίση συνεχίζει να γεμίζει σταθερά τα θέατρα που εμφανίζεται.

Ο Μάρκος Σεφερλής εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει γέλιο στον κόσμο και παρά την οικονομική κρίση συνεχίζει να γεμίζει σταθερά τα θέατρα που εμφανίζεται. Στο παρελθόν ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή. Ο Βαγγέλης Περρής σε παλαιότερη του δήλωση είπε:«Δεν  έχω άποψη εναντίον του Μάρκου Σεφερλή, είναι μία κόντρα που δημιουργήθηκε εν αγνοία μου, χωρίς τη συμμετοχή μου, δεν έχω πει ποτέ υβριστικά σχόλια». Σε συνέντευξη που παραχώρησε, πρόσφατα στο entertv.gr,ο Μάρκος Σεφερλής, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κόντρα μεταξύ τους ή ήταν προϊόν παραπληροφόρησης, απάντησε: «Κόντρα δεν υπήρξε ποτέ. Υβριστικά σχόλια όμως εναντίον μου πάρα πολλά. Και είναι καταγεγραμμένα. Σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές. Γι’ αυτό και αναγκάστηκα κάποια στιγμή ν’ απαντήσω. Εγώ δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα: «Πρέπει να δημιουργήσω κόντρα με τον Περρή». Αν δεν υπήρχαν τα απανωτά υβριστικά σχόλια και οι δηλώσεις του, δεν θα είχα ασχοληθεί καν».

Ο Βαγγέλης Περρής  παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό TiVi Weekly,  που κυκλοφόρησε χθες και είπε σχετικά: « Δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ καμία δήλωση εις βάρος του κ. Σεφερλή. Όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και το μόνο μήνυμα που έχω να στείλω είναι «ειρήνη υμίν».


σχετικα αρθρα