​Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, το θαύμα που βίωσε αλλά και το φόβο που ένιωσε, μίλησε η Ειρήνη Μερκούρη στην Τατιάνα Στεφανίδου την Πέμπτη.
Μερικές εβδομάδες μετά το τρίωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, είναι καλά και χαμογελά ξανά:

«Ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε. Είχα πόνους στην κοιλιακή χώρα, είχα κιτρινίσει, λιποθυμούσα από τους πόνους και ο,τι έτρωγα δεν μπορούσα να το κρατήσω!»

Τελικά, οι γιατροί ανακάλυψαν πως «ήταν μια τεράστια κύστη για την οποία περιμένουμε ακόμα τη βιοψία! Αλλά θέλω να πιστεύω πως η εξέταση θα είναι καλή γιατί έγινε θαύμα. Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωση μου να το λέω!»

Όπως περιέγραψε η ίδια, ήρθαν τρεις Άγιοι και την ξύπνησαν από τη νάρκωση μετά το χειρουργείο. Πώς ένιωσε;
«Με ταρακούνησε. Το ένιωσα. Με διαπέρασε. Δεν ήταν παραίσθηση αυτό που είδα! Μες τη νάρκωση, ένιωσα συγκίνηση! Μετά απ΄αυτό, ένιωσα πως όλα θα πάνε καλά!»

Άλλωστε όπως λέει, «πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά επίπεδα πίστης στο πώς πλησιάζει τον Θεό».

Δεν έκρυψε ωστόσο τον φόβο της και πως το μυαλό της με το που μπήκε στο χειρουργείο μπήκες αμέσως στο κακό, μιας και η μητέρα της «έφυγε» στα 49 της από καρκίνο:

«Η μητέρα μου έφυγε 49 χρονών από τη ζωή από καρκίνο. Ο φόβος υπάρχει. Με το που μπήκα χειρουργείο, το μυαλό μου μπήκε στο κακό!»

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει οράματα:

«Από μικρό παιδί έβλεπα οράματα. Έχω ξαναδεί στο παρελθόν όνειρο με την Παναγία. Είναι φοβερή η αίσθηση και η ευτυχία, η αγαλλίαση που νιώθει κάποιος όταν βλέπει έναν Άγιο στο όνειρο του. Είναι μεγάλη ευλογία και τιμή για έναν Χριστιανό!»


Πηγή: Star.gr