Το στεγαστικό δάνειο του σπιτιού στο οποίο ζούσαν ευτυχισμένοι μέχρι να χωρίσουν στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη μία έντονη διαμάχη ανάμεσά τους με ανταλλαγή εξωδίκων.
Η επίσημη απάντηση της τραγουδίστριας στην απαίτηση του πρώην αγαπημένου της στο εξώδικο που της έστειλε με το οποίο της ζητά να αναλάβει τις δικές της υποχρεώσεις σε ό,τι αφορά το κοινό δάνειο που είχαν πάρει για το σπίτι στα νότια προάστια;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έλενα Παπαρίζου δεν φαίνεται να θέλει να συμβιβαστεί με τον Τόνυ Μαυρίδη ενώ ετοιμάζεται να τον ενημερώσει με εξώδικο πως σήμερα Παρασκευή που θέλει εκείνος να συναντηθούν ώστε να ρυθμίσουν εξωδικαστικά τις εκκρεμότητές τους δεν μπορεί να βρίσκεται ούτε καν στην Ελλάδα μιας και οι υποχρεώσεις του με το «Let's dance», την κρατούν στη Σουηδία.

Εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες του Star θα υποστηρίξει η τραγουδίστρια, είναι πως την εποχή που ήταν ακόμα μαζί, εκείνη είχε αναλάβει όλα τα έξοδα και τις πληρωμές των υποχρεώσεών τους, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως τώρα έχει έρθει η ώρα για να αναλάβει και ο Τόνυ Μαυρίδης τις δικές του υποχρεώσεις. Επίσης, κάτι που φαίνεται να ενοχλεί την Έλενα είναι πως δεν θέλει να πληρώνει για ένα σπίτι στο οποίο έτσι και αλλιώς δεν ζει ενώ αντίθετα σε αυτό ζει ο πρώην αγαπημένος της. Τέλος, λέγεται πως η τραγουδίστρια έχει ενοχληθεί και για έναν ακόμα λόγο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, από τότε που χώρισαν, εκείνη ήταν που προσπαθούσε να πείσει τον Τόνυ Μαυρίδη να συναντηθούν ώστε να ρυθμίσουν τις όποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν ανάμεσά τους, όμως εκείνος αρνούταν συνεχώς. Τώρα λοιπόν, δεν μπορεί ή δεν θέλει εκείνη.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η διαμάχη ανάμεσα στους δύο άλλοτε ερωτευμένους δεν θα έχει άμεση ευτυχή έκβαση, τουλάχιστον προς το παρόν και εφόσον η Έλενα Παπαρίζου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Πηγή: Gossiptv/star.gr