Στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» βρέθηκε καλεσμένη, το πρωί της Παρασκευής, η Ευγενία Μανωλίδου και μίλησε στον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου για την πορεία της στην τηλεόραση, την επιστροφή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μαμά.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις δουλειές της στην τηλεόραση, η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια χαρακτήρισε «εξαιρετικά άδικες» τις κριτικές που δέχτηκε, ειδικά για τη «Στιγμή της Αλήθειας», ενώ τόνισε: «Σε όλα τα προγράμματα ακολουθώ οδηγίες. Δεν έχω την εμπειρία τη δική σας για να κάνω και κάτι παραπάνω».    

Όσο για την επιστροφή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και τις διαφωνίες μεταξύ των κριτών: «Υπήρχε ένταση και πάντα υπάρχει σε τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα. Και πάντα έχεις και τους γύρω σου που σε “τσιγκλάνε” και λίγο περισσότερο» είπε, ενώ για την απουσία του Ηλία Ψινάκη από τον φετινό κύκλο πρόσθεσε: «Ο Ηλίας μου λείπει, όπως λείπει και γενικά από το πρόγραμμα. Γιατί το έχει στιγματίσει για τις τρεις χρονιές που συμμετείχε. Φέτος, για προσωπικούς του λόγους, δεν θέλησε να είναι μαζί μας».  

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε γιατί επέλεξε να απέχει για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, απάντησε: «Πιστεύω ότι η δουλειά μου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Από την άλλη πλευρά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κακό να μονοπωλούμε το ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχει ουσία. Έχω προσπαθήσει να διαχωρίσω τους δύο χώρους όσο γίνεται πιο καλά. […] Επειδή για πολλούς λόγους η ιδιότητά μου η τηλεοπτική έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την μουσική μου ιδιότητα, θέλω όταν ασχολούμαι με το ένα, να απέχω ολοκληρωτικά από το άλλο».  

Επίσης, μίλησε για τη σχέση της με τα media: «Στην αρχή ήθελα απλά να είμαι πολύ συνεργάσιμη και το μετάνιωσα. Είπα πως πρέπει λιγάκι να το ισορροπήσω» ανέφερε, ενώ όταν ο Χρήστος Φερεντίνος της θύμισε τον χαρακτηρισμό «μπουμπούκος» που είχε χρησιμοποιήσει η ίδια για τον Άδωνι Γεωργιάδη, παραδέχτηκε: «Έκανα χαζομάρα, έκανα βλακεία!» τονίζοντας πως αυτή η αυθόρμητη ατάκα της έχει γίνει αφορμή για δεκάδες επιθέσεις στον σύζυγό της, μέσα στην αρένα της πολιτικής.  

Τέλος, η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί στο άμεσο μέλλον -μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας που ετοιμάζει. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά «Του αξίζει του Άδωνι ακόμη ένα παιδί»,τονίζοντας πως εκείνος το θέλει περισσότερο από την ίδια.


πηγή: yupi.gr