current views are: 1

16 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση13:32

Η αδιάλλακτη Ζέτα και το μήνυμα του Θοδωρή Κυριακού!

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει με την επιμονή της Ζέτας Μακρυπούλια να μη δεχθεί μείωση της τάξεως του 15% στις απολαβές της για την παρουσίαση του Dancing with the Stars.

Δημοσίευση 13:32’
αρθρο-newpost

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει με την επιμονή της Ζέτας Μακρυπούλια να μη δεχθεί μείωση της τάξεως του 15% στις απολαβές της για την παρουσίαση του Dancing with the Stars.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει με την επιμονή της Ζέτας Μακρυπούλια να μη δεχθεί μείωση της τάξεως του 15% στις απολαβές της για την παρουσίαση του Dancing with the Stars. Παρότι οι υπεύθυνοι του ANT1 κάνουν προσπάθειες να βρουν μία μέση λύση στις απαιτήσεις της παρουσιάστριας, εκείνη εμφανίζεται αδιάλλακτη σε ό, τι αφορά την αμοιβή της αποδεικνύοντας δύο πράγματα: Ή πως ζει εκτός τόπου και χρόνου ή ότι θεωρεί τον εαυτό της αναντικατάστατο στο τηλεοπτικό τοπίο ή και τα δύο μαζί.

Ήδη o ΑΝΤ1 έχει κατασταλλάξει στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά, εάν δεν ευοδοθεί η συμφωνία με τη Μακρυπούλια. Γιατί εδώ που τα λέμε η Βίκυ, μπορεί με την ελληνική γλώσσα να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά και πιο «φθηνή» είναι και δεν έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον αμανέ. (Βλέπεται όταν υπερκτίμησε τις τηλεοπτικές της δυνατότητες βρέθηκε εκτός TV).

Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος του ANT1 Θοδωρής Κυριακού ανέβασε ένας αινιγματικό status στο Twitter του, με πολλούς αποδέκτες: «Οι εποχές που οι παραγωγοί παρουσιαστές και συντελεστές ελάμβαναν τεράστιες αμοιβές τελείωσε. Δυστυχώς δεν είναι σε όλους κατανοητό».

Ελπίζουμε η κα. Μακρυπούλια να το πήρε το μήνυμα γιατί παράπονο από τον ANT1 δεν έχει. 10.000 ευρώ μεικτά έπαιρνε ανά επεισόδιο στον πρώτο κύκλο του Dancing και 8.000 ευρώ στον δεύτερο. Λίγη ακόμη μείωση λοιπόν, την αντέχει η τσέπη της.

Υ.Γ.: κα. Μακρυπούλια δεν έχουν όλοι έναν Χατζηγιάννη να διαφημίζονται και να ανεβαίνει το κασέ τους…

Φ.Π. 

 


σχετικα αρθρα