Μπορεί σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης να είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο γραφείο του δικηγόρου του Τόνυ Μαυρίδη ώστε να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους, αλλά κανείς από τους δυο δεν έδωσε το παρόν. Μιλώντας στην κάμερα του «Mίλα», ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη Γιάννης Καρούζος, εξήγησε ότι:

«Είχαμε μια συνάντηση σήμερα. Ο κύριος Μαυρίδης κάλεσε την κα Παπαρίζου. Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία, αλλά η κα Παπαρίζου δεν ανταποκρίθηκε στη συνάντηση. Ούτε η ίδια, ούτε κάποιος εκπρόσωπος της, ούτε ο δικηγόρος της».

Στη συνέχεια βέβαια ξεκαθάρισε πως «από παρεξήγηση δεν μπόρεσε η κα Παπαρίζου να παρευρεθεί σήμερα. Δεν σημαίνει πως δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κάποιον. Εμείς θα περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Μακάρι να δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε σε πρώτο επίπεδο, αλλιώς με τον κύριο Μαυρίδη θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δούμε πως θα κινηθούμε στα περαιτέρω».

Τόνισε μάλιστα, πως το «ζήτημα είναι πάρα πολύ απλό μέχρι στιγμής. Ελπίζω να μην εξελιχθεί σε πιο περίπλοκο!»

Όσο για το σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Τόνυ Μαυρίδης; Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, «είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι επαγγελματίας και πηγαίνουν πολύ καλά οι δουλειές του. Απλά πρέπει να λυθεί και η επαγγελματική σχέση που είχαν με την Έλενα Παπαρίζου, όλ΄αυτά τα χρόνια!»

πηγή: star.gr