Μία συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος σε κυριακάτικη εφημερίδα και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, τη νέα εκπομπή «Εύρηκα» που παρουσιάζει αλλά και το κόστος αυτής.
«Παρουσιάζετε το «Εύρηκα» στην ΕΤ1. Τι διαφορετικό έχει ως εκπομπή;»
«Δεν ξέρω αν έχει κάτι διαφορετικό, αλλά είναι κάτι το οποίο εγώ και οι συνεργάτες μου αγαπάμε! Δεν είναι ακριβώς δουλειά, είναι… το χόμπι μας ας πούμε. Πιστεύει ότι όπου βάζει το χέρι τη η επιστήμη μας κάνει ως κοινωνία και πιο ώριμους και πιο έτοιμους να καταλάβουμε πως λειτουργούν τα πράγματα. Να δούμε πως είναι ο κόσμος, η κοινωνία, το περιβάλλον…»

«Υπήρξαν αντιδράσεις για το budget που παίρνετε από την ΕΡΤ, προκειμένου να οργανώσετε την παραγωγή;»
«Όχι, γιατί ο προϋπολογισμός είναι πολύ χαμηλός και όλα είναι πολύ καθαρά. Θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να κάτσει να ψάξει να βρει κάποια ρεμούλα. Δεν υπάρχει! Αυτή την εκπομπή την κάνουμε με 19.800 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ».

«Πώς βλέπετε την κατάσταση στη δημόσια τηλεόραση; Οι προσπάθειες εξυγίανσης αποδίδουν;»
«Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω καμία άποψη για την ΕΡΤ. Βλέπω να γίνεται μια προσπάθεια για να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά βλέπω ότι είναι υδροκέφαλη και απασχολεί πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους πραγματικά χρειάζεται. Ο ρόλος της δημόσιας τηλεόρασης είναι πολύ ξεχωριστός. Όλα αυτά τα χρόνια – 40 – δεν έχω δει τον ξεχωριστό ρόλο της. Είναι κάτι που ακόμα περιμένουμε να δούμε».


πηγή: tvnea.blogspot.com