Ο Γιάννης Βούρος ήταν καλεσμένος στο «Βράδυ» της Παρασκευής και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την ιδιαίτερη σχέση του με τα παιδιά του.

Για τον γιο του, Στέφανο, ο Γιάννης Βούρος τόνισε:«Είμαι πολύ περήφανος για τον Στέφανο, είναι το καμάρι της οικογένειας. (Είχε πρόβλημα στα άκρα του, χέρια και πόδια). Ένα παιδί που καθίσαμε απέναντί του και του είπαμε “ή θα γίνεις παράδειγμα προς μίμηση ή θα σε λυπάται η κοινωνία”. Τελικά ο Στέφανος μεγάλωσε πραγματικά σαν παράδειγμα προς μίμηση, με τις σπουδές του, τις γκόμενες του, τα αυτοκίνητά του. Έκανε μεταπτυχιακό, με τα ποδόσφαιρά του, με το κολύμπι του, με τη συμμετοχή του στην κοινωνία σαν ενεργό κύτταρο».
 
Επίσης, σχετικά με τον τρόπο που έμαθε πως η Μαρία Λουίζα Βούρου, δεν ήταν βιολογικό του παιδί ο ίδιος ανέφερε: «Αυτό που με έχει πειράξει – και είναι η πρώτη φορά που το λέω – ήταν ότι από τη μάνα ήθελα ένα συγγνώμη ή και ένα ευχαριστώ. Γιατί τότε πέσανε δικηγόροι δίπλα μου και μου λέγανε πως μπορώ να διεκδικήσω “τη μάνα μου και τον πατέρα μου”. Να σου πω πως έγινε αυτό… Όταν ήταν τεσσάρων χρονών η Μαρία Λουίζα, ήρθε κάποια φίλη από ένα παιδικό πάρτι και μου λέει “επειδή είσαι φίλος, θέλω να σου πω κάτι”. Και μου είπε όπως ήταν οι μαμάδες μαζί και συζητούσαν για παιδιά, για σχέσεις, για το ποιος μοιάζει, είπε μία κυρία στη μαμά ότι η Μαρία Λουίζα δεν μοιάζει στον Γιάννη. Και μέσα στην ευφορία της στιγμής, ίσως και για να κάνει το κομμάτι της, εκείνη απάντησε “(Ακομα και αν) στον Πέτρο μοιάζει, στον Κώστα μοιάζει… ο Γιάννης το αναγνώρισε”.

Εκεί μπήκε ένα σαράκι, να διεκδικήσω ένα dna που με δικηγόρους είχα αποφασίσει να το σκίσουμε και να μη μάθει ποτέ κανείς τίποτα, παρά μόνο να το ξέρουμε, απλά επειδή πριν κλείσω τα μάτια μου ήθελα να το ξέρω. Βεβαίως μέχρι που ενηλικιώθηκε η Μαρία Λουίζα, όλες τις φορές που εγώ το θέλησα απορρίφθηκε από την άλλη πλευρά. Κάποια στιγμή χαθήκαμε και όταν πια η Μαρία Λουίζα έγινε 20 χρονών, εκεί επάνω που συζητώντας και ξανασμίγοντας τη σχέση μας με πολύ συγκινητικό τρόπο, το συζητήσαμε και το λέω προς τιμήν της μου λέει “μπαμπά αύριο πάμε για dna οι δυο μας”».
 
Τέλος, σχετικά με την εποχή των 80’s που θεωρήθηκε ένα από τα sex symbols του τότε star system, ο Γιάννης Βούρος παραδέχτηκε: «Είναι ωραίο να το ζεις, κακά τα ψέματα. Μου αρέσει που το έχω εισπράξει, το έχω βιώσει, αλλά αλίμονο αν μείνεις μόνο σε αυτά».

πηγή: yupi.gr