current views are: 1

17 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση19:41

Με ξανθιά συνοδό ο Τόνυ Μαυρίδης στη Γλυφάδα!

Με ξανθιά συνοδό εντόπισε η κάμερα του Star τον πρώην σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδη, λίγες ώρες μάλιστα μετά το εξώδικο που του έστειλε η τραγουδίστρια.  

Δημοσίευση 19:41’
αρθρο-newpost

Με ξανθιά συνοδό εντόπισε η κάμερα του Star τον πρώην σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδη, λίγες ώρες μάλιστα μετά το εξώδικο που του έστειλε η τραγουδίστρια.  

Με ξανθιά συνοδό εντόπισε η κάμερα του Star τον πρώην σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδη, λίγες ώρες μάλιστα μετά το εξώδικο που του έστειλε η τραγουδίστρια.   Ο Τόνυ Μαυρίδης πήγε να διασκεδάσει με την ξανθιά κοπέλα σε μπαρ της Γλυφάδας.  
Κι όλα αυτά μετά το εξώδικο της Έλενας, με το οποίο του ζητά να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει άμεσα από τη μεζονέτα που έχουν αγοράσει μαζί στη Γλυφάδα!  

Η τραγουδίστρια του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τις δόσεις του δανείου για το σπίτι, αφού κι εκείνος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο!  

Κάπου εκεί ήρθαν και οι σπόντες της τραγουδίστριας στη σουηδική τηλεόραση για το επαγγελματικό τους διαζύγιο..  
«Είμαι τόσο χαρούμενη που συνεργάζομαι πάλι με Σουηδούς, γιατί έτσι ακριβώς ξεκίνησα και την καριέρα μου, δουλεύοντας με Σουηδούς.»   

«Θα μείνω στη Σουηδία για κάποιους μήνες. Θα πάρω μέρος σε ένα τηλεοπτικό σόου..cut.. Είναι αστείο, γιατί συμμετείχα σε ένα σόου και στην Ελλάδα…cut.. Καθόμουν στη θέση του κριτή στο dancing on ice…cut… Ένιωσα οτι θα ήταν ωραίο να μην κρίνω μόνο τους ανθρώπους, αλλά να με κρίνουν κι εμένα. Μ’ αρέσει να είμαι στην απέναντι πλευρά», έχει δηλώσει η Έλενα Παπαρίζου.
 
Η κόντρα αυτή βέβαια δεν είναι γνωστή στη Σουηδία κι έτσι η Έλενα εμφανίζεται άνετη και χαμογελαστή από εκπομπή σε εκπομπή… λίγο πριν χορέψει στο let’s dance!

πηγή: star.gr


σχετικα αρθρα