current views are: 1

18 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:15

Χρήστος Φερεντίνος: Έχει μετανιώσει για το «Πρωινό ΑΝΤ1»;

Στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος για την κατάσταση στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν αλλά και για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στο «Πρωινό ΑΝΤ1».  

Δημοσίευση 12:15’
αρθρο-newpost

Στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος για την κατάσταση στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν αλλά και για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στο «Πρωινό ΑΝΤ1».  

Στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος για την κατάσταση στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν αλλά και για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στο «Πρωινό ΑΝΤ1».  
Για την εμπειρία του στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε: «Εδώ και καιρό ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό, να μην μπω πάλι σε έναν κύκλο κάποιου παιχνιδιού με συγκεκριμένη φόρμα. Ηθελα να εκτεθώ με έναν διαφορετικό τρόπο και να κινηθώ σε άλλα μονοπάτια. Το πρωινό είναι ένα πολύ διαφορετικό, σύνθετο και άμεσο πράγμα, το οποίο ήθελα να δοκιμάσω. Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, παρά το απρόβλεπτο που έχει καθημερινά σε πάρα πολλά πράγματα» συμπληρώνοντας μάλιστα σχετικά με το αν είναι ο ίδιος ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της εκπομπής: «Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ναι. Προσπαθώ να βοηθήσω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Μπαίνω μέσα με καλή διάθεση και κάνω αυτό που μπορώ με όσο πιο αληθινό και ειλικρινή τρόπο, σεβόμενος την ισορροπία που πρέπει να υπάρχει σε μια ομάδα».  

Ποια είναι όμως τα στοιχεία εκείνα που κάνουν, σύμφωνα με τον ίδιο, το «Πρωινό mou» να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης; «Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Φαίνεται ότι το προτιμούν περισσότεροι τηλεθεατές, γιατί το βρίσκουν πιο ενδιαφέρον από το δικό μας. Όμως από τις τηλεθεάσεις που κάνουμε αποδεικνύεται ότι κι εμείς παίζουμε δυνατή μπάλα. Γενικώς, είμαι ευχαριστημένος από την πορεία του “Πρωινού ΑΝΤ1”. Απλώς οι τηλεθεάσεις που κάνουμε εμείς είναι καλές και των άλλων είναι πολύ καλές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορείς να πεις ότι τα ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 21% και 22% που κάνει η δική μας εκπομπή είναι μικρά. Ισα-ίσα, σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε “τι καλά πηγαίνει”. Όμως απέναντί μας έχουμε μια εκπομπή που πηγαίνει πιο καλά».  

Επίσης, ο Χρήστος Φερεντίνος παραδέχθηκε πως το συμβόλαιο ισχύει μόνο για αυτή τη σεζόν: «Μα, είναι δυνατόν να μην ανησυχείς και να μη φοβάσαι; Όμως πέρα από τον φόβο, επειδή η τηλεόραση είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα, είναι μια δουλειά στην οποία εκτίθεσαι συνεχώς και που θέλει πολύ γερό στομάχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι καταναγκαστικά. Φέτος κάνω το πρωινό με πολύ καλή διάθεση. Προς το τέλος της σεζόν θα το δούμε για του χρόνου. Θα το συζητήσουμε και με τον σταθμό για να δούμε και τη διάθεσή του. Θα κάνει πρωινό, δεν θα κάνει πρωινό; Αν θέλει αυτό το είδος ή κάτι άλλο…Είναι μια σύνθεση πολλών πραγμάτων. Άλλωστε, το αβέβαιο μέλλον είναι συστατικό αυτής της δουλειάς. Ό,τι και να έχεις καταφέρει, συνεχίζεις να ζεις με αβεβαιότητα. Δεν είναι τίποτε σίγουρο, όσο και αν πιστεύεις στον εαυτό του, όσο και αν θεωρείς ότι έχεις χτίσει κάποια πράγματα. Αυτοί που έχουν τα ηνία καθορίζουν τα πράγματα πολύ περισσότερο από πριν.

Έχει τελειώσει η εποχή των σταρ, η εποχή που οι παρουσιαστές επέλεγαν και απέρριπταν πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μπορεί να αποφασίζει. Αν δεν το κάνει και αυτό, τότε θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι χαμένο!».


σχετικα αρθρα