Η τελευταία εμφάνιση των Σάκη Ρουβά, Ελένης Φουρέιρα και Onirama στο Αθηνών Αρένα το Σάββατο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς είχε το κέφι και ο χορός πάνω στα τραπέζια. Το πετυχημένο μουσικό σχήμα αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη (δίχως τη Φουρέιρα) και το «Politia live clubbing». Όλη η αφρόκρεμα της showbiz παρευρέθηκε στο τελευταίο show του Σάκη Ρουβά το Σάββατο, ο οποίος βρισκόταν σε τρελά κέφια καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ηχηρή απουσία; Εκείνη της Κάτιας Ζυγούλη, που προτίμησε να κάτσει σπίτι και να αφοσιωθεί στη φροντίδα των παιδιών της.
Μεταξύ των παρευρισκομένων εντοπίσαμε την Κρυσταλλία των Otherview, την Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη και τον Claydee, που έχει επιμεληθεί το όλο καλλιτεχνικό στήσιμο των τραγουδιστών.

Η Ελένη Φουρέιρα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ευχαριστούσε τον Σάκη για την ευκαιρία που της έδωσε να σταθεί στο πλευρό του ενώ ο δεύτερος ευχαρίστησε με τη σειρά του μέχρι και τους σερβιτόρους του μαγαζιού (!) Mάλιστα, δήλωσε επί σκηνής πως «Όλα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους για ένα και μόνο λόγο: Για ν’αρχίσει κάτι καινούργιο».

Μετά τη Θεσσαλονίκη, ο Σάκης θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής.