current views are: 1

19 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση15:58

Μενεγάκη «καλεί» Καραβάτου μέσω… Κρατερού Κατσούλη!

Καλεσμένο στη σημερινή της εκπομπή είχε η Ελένη Μενεγάκη τον σύζυγο της Κατερίνας Καραβάτου και ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη.

Δημοσίευση 15:58’
αρθρο-newpost

Καλεσμένο στη σημερινή της εκπομπή είχε η Ελένη Μενεγάκη τον σύζυγο της Κατερίνας Καραβάτου και ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη.

Καλεσμένο στη σημερινή της εκπομπή είχε η Ελένη Μενεγάκη τον σύζυγο της Κατερίνας Καραβάτου και ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη. Οι σχέσεις της Ελένης με την Κατερίνα διαταράχθηκαν μετά από μία «καυστική» δήλωση της πρώτης σχετικά με τις μεσημεριανές εκπομπές, «καρφί» που πήγαινε κατευθείαν στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι» που αυτή παρουσίαζε από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο «πόλεμος» των δύο παρουσιαστριών έγινε ακόμη εντονότερος μετά τη δήλωση της Καραβάτου στον Πέτρο Κωστόπουλο πως «ούτε η Μενεγάκη ούτε η Κορομηλά έχουν επικοινωνήσει μαζί μου από τότε που κόπηκε η εκπομπή μου». 

Η «κόντρα» των δύο τηλεπερσόνων έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στους καλλιτεχνικούς κύκλους και η Ελένη κατάλαβε την «γκάφα» της και είπε να τα «μαζέψει» λίγο καλώντας σήμερα τον σύζυγο της Καραβάτου στην εκπομπή της.

Και δώστου οι αναφορές στην Κατερίνα και δώστου τα χαμόγελα… Η Μενεγάκη είναι «γάτα» σε κάτι τέτοια αλλά και η Κατερίνα βλέπουμε πως έχει σκληρύνει αρκετά μετά την ανακοίνωση του «κοψίματος» της εκπομπής της.

Πάντως να αναφέρουμε πως ο Κρατερός πήγε «διαβασμένος» στην εκπομπή «Ελένη». Πρόσεχε τι πρέπει να αναφέρει και τι όχι…

Φ.Π. 


σχετικα αρθρα