Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου εδώ και αρκετά χρόνια.
Μάλιστα έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα αγοράκια που σήμερα είναι 8 ετών. Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του αποκάλυψε τη συνταγή ενός πετυχημένου γάμου.  

Με τη σύζυγό του ηθοποιό Σοφία Παυλίδου έχουν αποκτήσει δίδυμα αγοράκια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, ηλικίας σήμερα οκτώμισι ετών. Ποια είναι η συνταγή ενός πετυχημένου και ευτυχισμένου γάμου, σύμφωνα με τον Χρήστο;

«Κατ' αρχάς, πιστεύω ότι δεν υπάρχει ευτυχισμένος γάμος. Υπάρχουν ευτυχισμένες στιγμές στον γάμο. Οταν βλέπω και ακούω κάποιους να διατυμπανίζουν την ευτυχία του γάμου τους, κάτι με ανησυχεί και με προβληματίζει. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Είναι πολύ σύνθετο το να συμβιώνεις με κάποιον, να έχεις ευθύνες, να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο παράλληλα με τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τις δυσκολίες της εποχής. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που βαραίνουν μια σχέση στο πέρασμα του χρόνου. Και για να αντέξει, χρειάζεται σίγουρα ωριμότητα και σκληρή δουλειά. Να ανανεώνεσαι, να μην αφήνεις τίποτε στην τύχη, να μην επαναπαύεσαι και να μη θεωρείς δεδομένο τον άλλο» , δήλωσε στην Espresso της Κυριακής.


Πηγή: gossip-tv.gr