Εκτός δικαστηρίων φαίνεται πως θα λύσουν τελικά τις οικονομικές τους διαφορές η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης. Μετά τα εξώδικα που έστειλε ο ένας στον άλλον την προηγούμενη εβδομάδα, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», να χαμηλώσει τους τόνους και να βρει μια λύση εξωδικαστικά.  Ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη αναμένεται να ζητήσει συνάντηση από τον δικηγόρο της 30χρονης τραγουδίστριας, Νίκο Ανδρικόπουλο, σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου, προκειμένου οι δυο πλευρές να τα βρουν εκτός δικαστηρίων.

Ο βασικός λόγος της διαμάχης της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφό της είναι το σπίτι που είχαν αγοράσει στη Γλυφάδα, όταν οι δυο τους ήταν μαζί.

Εκείνος της είχε στείλει πρώτος εξώδικο κατηγορώντας την πως δεν πληρώνει τη δόση που της αναλογεί για την εξόφληση του δανείου που έχουν πάρει μαζί, ενώ η Έλενα Παπαρίζου με τη σειρά της απάντησε με ένα ακόμη εξώδικο υποστηρίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να πληρώνει ένα σπίτι στο οποίο δεν μένει πια και για το οποίο εκείνη στο παρελθόν είχε επωμιστεί όλα τα έξοδα.

Πηγή:  yupi.gr