Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ντύθηκε κουνελάκι και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Adore, μιλώντας ανοιχτά για τo «Dancing On Ice», το χωρισμό που την έφερε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, τον νέο έρωτα που προστατεύει σαν θησαυρό από τη δημοσιότητα, το γάμο, την κρίση και την πολιτική. «Είμαι ερωτευμένη, αλλά το κρύβω καλά!», δηλώνει σήμερα η Πηνελόπη που φροντίζει να κρατήσει τον αγαπημένο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ο σύντροφός μου είναι εκεί για να είμαστε μαζί και να περνάμε όμορφα. Όχι για να τον  επιδεικνύω». Στις σχέσεις της,  δηλώνει ότι ζηλεύει, αλλά μόνο όταν της δοθεί αφορμή. «Μου έχει τύχει να προχωράω στο δρόμο με το φίλο μου και να έρχεται ένα ζευγάρι από την αντίθετη πλευρά. Η τύπισσα κοιτούσε και φλέρταρε με τον δικό μου. Ε, όπως περνούσε την έπιασα από τα μαλλί. Δεν κρατιέμαι εγώ με αυτά».  

Για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με την κρίση, αναφέρει πως «είναι λάθος που τον Κωστόπουλο τον έχουν συνδέσει με το lifestyle!» για να συμπληρώσει όμως πως σε «καμία περίπτωση δεν φταίει ο κόσμος» που η κατάσταση έφτασε ως εδώ.  

Όσο για την άποψή της για τη δημοσιότητα; «Υπάρχει ένα κομμάτι της δημοσιότητας που δεν μου αρέσει καθόλου. Όχι μόνο με τρομάζει, μπορεί να καθοδηγήσει και τη διάθεσή μου. Αυτό έχει να κάνει με τον κιτρινισμό. Το να με φωνάζουν με το όνομά μου στο δρόμο, όμως, είναι υπέροχο», δηλώνει.

πηγή: entertv.gr