current views are: 2

20 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση16:33

Ο «μάγκας» Χρήστος Φερεντίνος!

O Xρήστος Φερεντίνος απέδειξε για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό ήθος που διαθέτει αλλά και το πόσο επαγγελματίας είναι.

Δημοσίευση 16:33’
αρθρο-newpost

O Xρήστος Φερεντίνος απέδειξε για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό ήθος που διαθέτει αλλά και το πόσο επαγγελματίας είναι.

O Xρήστος Φερεντίνος απέδειξε για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό ήθος που διαθέτει αλλά και το πόσο επαγγελματίας είναι. Σε συνέντευξή του στην Espresso δήλωσε ευθέως ότι το Πρωινό του MEGA είναι καλύτερο από το δικό τους γι΄ αυτό και οι τηλεθεατές προτιμούν το πρώτο.

Η ειλικρινής αυτή δήλωσή του έδειξε έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να παραδεχθεί τις λάθος επιλογές του και σίγουρα η συμμετοχή του στο πρωινό ΑΝΤ1 θεωρείται μία από αυτές.

Όπως και να χει, θέλει μαγκιά για να παραδεχθεί ένας παρουσιαστής ότι το τηλεοπτικό προϊόν που παρουσιάζει υστερεί σε σχέση με το αντίπαλο. Και ο Χρήστος Φερεντίνος απέδειξε πως την διαθέτει και με το παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη δήλωσή του αυτή δεν θα την έκανε ποτέ το τηλεοπτικό του ήμισυ Σίσσυ Χρηστίδου. Εκεί βρίσκεται και η ειδοποιός διαφορά τους. Ο Φερεντίνος έχει αποδείξει χρόνια τώρα ότι είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής και το Πρωινό ANT1 ήρθε σαν μία ακόμη νέα τηλεοπτική εμπειρία για εκείνον. Αντίθετα, η Σίσσυ «κάηκε» ως κεντρική παρουσιάστρια μέσα από το Πρωινό, αφού έδειξε πως δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να ηγηθεί ενός τέτοιου απαιτητικού τηλεοπτικού προγράμματος.

Φ.Π.



σχετικα αρθρα