Μέχρι και στο φεγγάρι είναι διατεθειμένος να πάει ο Ashton Kutcher για να ξεφύγει από την Demi Moore που τον εκλιπαρεί να γυρίσει κοντά της.
Ο 34χρονος ηθοποιός το πήρε απόφαση και έγινε ο 500ος «τουρίστας» του διαστήματος που θα ταξιδέψει με το Virgin Galactic του Richard Branson.

Η μεγάλη είδηση έγινε γνωστή σήμερα από τον ίδιο τον Branson που έγραψε στο blog του:
«Τηλεφώνησα στον Ashton, τον συνεχάρη και τον καλωσόρισα στο πλήρωμα. Είναι κατενθουσιασμένος, αφού θα είμαστε οι πρώτοι που θα ταξιδέψουμε στο διάστημα και θα έχουμε τη μαγική αυτή εμπειρία», έγραψε.

Ο ίδιος ο Ashton πάντως δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι τώρα και απλά έκανε retweet όσα έγραψε ο Branson.
Σου λέει μην τα μάθει η Demi και της έρθει απότομα το… εγκεφαλικό!

Πάντως το ταξίδι προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Μάλιστα ο Branson χαρακτήρισε τον Ashton «πρωτοπόρο» που πρόκειται να ζήσει μια εμπειρία που θα γραφτεί στην ιστορία.

Βέβαια  το… ταξιδάκι θα του κοστίσει ακριβά του Ashton. 200.000 δολάρια θα δώσει για να δει πώς φαίνεται η γη από το διάστημα και δε θα είναι και ο μοναδικός celebrity που θα το επιχειρήσει.
Και άλλοι διάσημοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως η πρώην πρωταγωνίστρια του Dallas, Victoria Principal που έχει ήδη στα χέρια της το εισιτήριό της.

Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει επίσης ο αστροφυσικός Stephen Hawkings, ο Tom Hanks, η Katy Perry, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt.

πηγή: star.gr