Η Ελένη Ράντου είναι μία από τις ηθοποιούς που τα τελευταία χρόνια κάνει προσεκτικές τηλεοπτικές επιλογές ενώ οι θεατρικές της παραστάσεις κερδίζουν κοινό και κριτικούς. Η δημοφιλής ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glam και μίλησε για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας αλλά και για τη συντροφικότητα.           

«Αυτήν τη στιγμή “πατρίδα” για τον καθένα είναι ο φόβος και η ανασφάλεια. Πίσω από κάποια κάγκελα έχουμε κλειστεί. Οι “φυλακές” μπορούν να είναι μέσα στο σπίτι μας. (...) Όσο χρεοκοπημένη και να είναι η κοινωνία μας, άλλο τόσο είναι και το τηλεοπτικό μοντέλο... Είναι πολύ επιβαρημένη η ενέργεια της τηλεόρασης από τον ανταγωνισμό και την αγωνία. Δεν είναι ήπιο το κλίμα, τα τελευταία χρόνια είναι οδυνηρό» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.      

Η ηθοποιός μίλησε και για τον έρωτα και έκανε τις δικές της εξομολογήσεις. «Ο έρωτας είναι από τις πιο μεγάλες εξαρτήσεις. Το χειρότερο όμως είναι να θέλεις να έχεις τον έλεγχο και να κυριαρχείς” και πρόσθεσε: “Το “μαζί” είναι και το μόνο καλό που θα προκύψει από αυτήν την κρίση».

πηγή: περιοδικό Glam