current views are: 1

21 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση11:18

Δήλωση- σοκ του Βασιλόπουλου: «Ένιωθα έλξη για την μητριά μου»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε γνωστός ηθοποιός και με τα λεγόμενά του σοκάρει.

Δημοσίευση 11:18’
αρθρο-newpost

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε γνωστός ηθοποιός και με τα λεγόμενά του σοκάρει.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε γνωστός ηθοποιός και με τα λεγόμενά του σοκάρει.
Στο γεγονός ότι ορισμένοι ίσως και να πιστεύουν ότι είναι bisexual απαντά: «Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση µας είµαστε bisexual! Αν βάλεις, για παράδειγμα, ένα αγοράκι να διαλέξει ένα χρώμα για τα ρούχα του που να του αρέσει, εκείνο χωρίς να γνωρίζει από πριν τους «κανόνες» μπορεί να επιλέξει ακόμη και το ροζ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό το αγοράκι είναι gay. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο, ούτε κατατάσσεται στο «άνδρας», «γυναίκα», «ερμαφρόδιτος», αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι bisexual. Ωστόσο, δεν με αφορά τι λέει ή τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Μπορεί να λένε ότι τα βράδια ντύνομαι τραβεστί. ∆εν με νοιάζει. Εγώ πάντα κάνω αυτό που θέλω». Όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα από ποια ηλικία έχει αυτές τις απόψεις για το σεξ, ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε στο ΟΚ: «Από πολύ μικρή ηλικία. Θυμάμαι μάλιστα ότι όταν ήμουν επτά χρόνων, όταν πια ο πατέρας μου είχε παντρευτεί τη δεύτερή του γυναίκα, όποτε βρισκόμουν κοντά της ένιωθα πάντοτε μια σεξουαλική έλξη και πήγαινα και της χάιδευα το στήθος. Εκείνη βέβαια αισθανόταν πολύ άβολα με αυτό, αλλά ήμουν ένα μικρό παιδάκι.»

Για όσους ίσως σοκαριστούν διαβάζοντας ότι αισθανόταν σεξουαλική έλξη για τη μητριά του, είπε: «Αυτή είναι όμως η αλήθεια μου και εγώ έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι. Και ξέρεις τι κατάλαβα; Ότι ο κόσμος λέει κάτι κακό για σένα μόνο όταν έχει θέματα ο ίδιος με τον εαυτό του, όταν δεν έχει λύσει τα δικά του κόμπλεξ. Αλλιώς, δεν ασχολείται καν.»
 

Πηγή: gossip-tv.gr


σχετικα αρθρα