Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η αποψινή καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή «Movies And Stars». Μεταξύ άλλων, μίλησε στον παρουσιαστή του MTV για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μάζη, για την οικονομική κρίση, αλλά και για τη φημολογούμενη κόντρα της αδελφής της με την Ευγενία Μανωλίδου.  

Η γνωστή performer δήλωσε σχετικά με το πόσο έχει επηρεάσει την καθημερινότητά της η οικονομική κρίση: «Ποτέ δεν ήμουν σπάταλη. Πάντα έβαζα χρήματα στην άκρη. Είχα όμως τρία χρόνια να δουλέψω. Θεωρώ πέταμα χρημάτων να τα δίνω σε πράγματα που τα θεωρώ άσκοπα. Δεν έχω βρεθεί σε θέση που έχουν βρεθεί άλλοι συμπολίτες μας που δεν έχουν να φάνε, ούτε μου έχει τύχει να μην έχω πληρωθεί, όπως άλλοι συνάδελφοί μας».  

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τη ζωή με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη: «Δεν φωτογραφιζόμαστε επί τούτου. Ξέρω όμως ότι συμβαίνει σε πάρα πολλούς να στήνουν τα παπαρατσικά. Τυχαία δηλαδή τους πετυχαίνουν στο σούπερμάρκετ;  Δεν μπορούν οι παπαράτσι να είναι παντού. Εμεις όμως σαν ζευγάρι δεν το κάνουμε, αλλά δεν θα κάτσουμε σπίτι κιολας! Το μόνο που κάνουμε είναι ότι το καλοκαίρι δεν πάμε σε πολύ κοσμικά νησιά. [...] Εγώ ζηλεύω τον Δημήτρη, ο Δημήτρης όμως, ακόμα και αν ζηλεύει, δεν το δείχνει. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Και το επόμενο παιδί δεν νομίζω να αργήσει πολύ να έρθει. Δεν είμαστε και 20 χρονών! ». Όσο για το αν την φλερτάρουν μπροστά του: «Άμα βγω με τον Δημήτρη δεν με φλερτάρουν, όμως στο δρόμο ακούω κάτι σφυρίγματα. Οπότε σκέφτομαι "περνάει η μπογιά μου"».


 Πηγή: yupi.gr