Σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο θα δούμε τη Julia Roberts, αυτόν την κακιάς μάγισσας στην ταινία «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου», κι αν αναρωτιέστε από πού άντλησε έμπνευση για να ερμηνεύσει αυτόν το ρόλο της μοχθηρής μάγισσας η ίδια η Julia δίνει την απάντηση: «Από τον George Clooney»!!
Η Julia Roberts παραδέχεται ότι σε αντίθεση με την ηρωίδα που υποδύεται δεν είναι ούτε φιλάρεσκη, αλλά ούτε και περιποιείται μετά μανίας τον εαυτό της.

«Είναι μεγάλη ευτυχία να μπορείς να διατηρείσαι σε καλή κατάσταση. Και νομίζω ότι περισσότερο απ’ όλα τα καλλυντικά ομορφιάς, αυτό που μετράει είναι η αγάπη ενός καλού άνδρα», λέει.

Και ναι η Julia έχει βρει εδώ και χρόνια τον πρίγκιπά της στο πρόσωπο του συζύγου της Danny Moder. Δεν μας λέει όμως το μυστικό που κάνει έναν άνδρα πρίγκιπα, γιατί ως γνωστόν τα εν οίκω μη εν δήμω.

Όπως λέει με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά ζουν μια κανονική ζωή, πολύ κοντά στη φύση.

«Είμαστε μια πενταμελής οικογένεια, οπότε απλά προσπαθούμε να ανακυκλώνουμε. Εκτρέφουμε τα δικά μας κοτόπουλα και επιπλέον δεν χρησιμοποιούμε καθόλου χαρτί μέσα στο σπίτι. Έχουμε σκεπή ηλιακής ενέργειας στο σπίτι μας και οδηγώ υβριδικό αυτοκίνητο», λέει η Roberts.

Μάλιστα ο κόσμος σπάνια την αναγνωρίζει στο δρόμο και ποτέ δεν κοιτάνε επίμονα, ώστε να έρθει εκείνη ή τα παιδιά της σε δύσκολη θέση.

Όσο για τις νέες τεχνολογίες; Έχει τόση επαφή, ώστε να στέλνει ένα email. Ούτε Facebook, ούτε Twitter. Και όχι δεν την απασχολεί να δει πόσα αποτελέσματα έχει το Google αν βάλει το όνομά της!

Πηγή: Ok/star.gr