Μετά την απήχηση των πρώτων viral videos που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αποστολή Νερό», η Τζένη Μπαλατσινού, οι ONIRAMA και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφουν σε νέους ρόλους, με στόχο, για ακόμα μια φορά, να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το πολύτιμο αυτό αγαθό, το νερό.  

Στα νέα viral, η Τζένη Μπαλατσινού ξυπνάει και ανακαλύπτει πως την περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη, ένα ξεχωριστό άρωμα από τον αγαπημένο της. Το δοκιμάζει και στη συνέχεια αρχίζει και πίνει το περιεχόμενο του μπουκαλιού, που δεν είναι άλλο από το πολύτιμο -και σπάνιο πλέον- νερό.

Στο επόμενο video, οι ONIRAMA εμφανίζονται όλοι μαζί σε μια ταράτσα, καθισμένοι κάτω από τον καυτό ήλιο και περιτριγυρισμένοι από ξεραμένα φυτά. Απεγνωσμένοι από τη ζέστη και διψασμένοι, αποφασίζουν να  δοκιμάσουν άλλη μια φορά το χορό της βροχής, τη μόνη λύση που τους έχει απομείνει προκειμένου να βρουν νερό.

Στο τρίτο viral ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει όλη του την τέχνη για να δημιουργήσει μοναδικά πιάτα για την αγαπημένη του. Έκπληκτη η φίλη του δοκιμάζει μια ξερή σούπα για πρώτο πιάτο και ένα καμένο ψάρι για δεύτερο, μαγειρεμένα όλα χωρίς ίχνος νερού… 

Το πρόγραμμα «Αποστολή νερό» προτρέπει το κοινό να μάθει περισσότερα για το μοναδικό αυτό αγαθό, να συνειδητοποιήσει τη σημασία του για τη ζωή στον πλανήτη και να ενημερωθεί για πρακτικούς τρόπους περιορισμού της αλόγιστης κατανάλωσής του, αλλάζοντας νοοτροπία σχετικά με την καθημερινή χρήση του.

Πηγή: yupi.gr