Στην κάμερα του «Πρωινό Mou» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου και δήλωσε πως θέλει πολύ ένα δεύτερο παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Η 37χρονη παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε πως έχει ήδη αρχίσει να νιώθει την επιθυμία να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν είναι κάτι που θα συμβεί άμεσα: «Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει κιόλας. Έτσι μου έχει πει ο γιατρός μου τουλάχιστον. Ότι πρέπει να περιμένω λίγο. Όμως σε λίγο καιρό... Επειδή ήδη βλέπω στον δρόμο έγκυες γυναίκες και τις ζηλεύω, νομίζω ότι έχω αρχίσει ήδη να μπαίνω σε μια τέτοιου είδους διαδικασία -πράγμα που δεν πίστευα ότι θα μου συνέβαινε τόσο νωρίς!» δήλωσε χαμογελώντας.

Όσον αφορά σε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με τον σύζυγό της, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις και διάφορα σχέδια, ας το πούμε έτσι. Δεν είναι τίποτα σίγουρο, οπότε δεν είναι τίποτα ακόμα ανακοινώσιμο», με την αγαπημένη του να συμπληρώνει: «Όταν κάτι θα είναι σίγουρο, όταν θα ανακοινωθεί επισήμως, θα το σχολιάσουμε. Θα μας άρεσε να συνεργαστούμε σε διάφορους και διαφορετικούς τομείς με τον Κρατερό και είναι κάτι που κάνουμε στη ζωή μας, ούτως ή άλλως. Απλώς δεν έχει σχέση με την τηλεόραση και γι’ αυτό δεν το γνωρίζει κι ο κόσμος».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχω ακούσει κάτι και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει: Έχω ακούσει ότι η Κατερίνα και ο Κρατερός συζητάνε με τον Alpha να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του χρόνου, 10.00 με 13.00  Μακάρι να γίνει, γιατί εμείς έχουμε αγαπήσει την πρωινή ζώνη και, άσχετα με τη δική μας ή μη παρουσία του χρόνου εδώ, θέλουμε να δυναμώσει. Μακάρι να το κάνουν και να πάνε και καλά».

πηγή: golema.gr