current views are: 1

23 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση16:54

Xρήστος Χολίδης: Στην αρχή η Δούκισσα δεν μου έδινε καμία σημασία!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού.  

Δημοσίευση 16:54’
αρθρο-newpost

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού.  

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού.   Ο 32χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε πως στην αρχή ένιωθε λίγο άβολα με τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με την αγαπημένη του: «Στην αρχή φοβόμουν. Είναι άλλο να φαντάζεσαι ότι μπορεί να γίνει και είναι άλλο να το ζεις» ανέφερε. Μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι με παπαράτσι: «Ήταν δυο μια φορά, καλοκαίρι με καύσωνα, μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Τους είδε ένα φίλος μου και τελικά τους στείλαμε και καφέδες!» είπε γελώντας.  

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής δεν είναι κάτι που επιδιώκει ο ίδιος: «Δεν το προσπάθησα. Η ιστορία θα αποδείξει αν είναι καλό ή κακό. Εγώ, προσωπικά, δεν το προσπαθώ ποτέ αυτό. Δεν το έκανα ούτε παλιότερα γενικά στη ζωή μου» σχολίασε.  

Όσο για την αρχή της γνωριμίας του με τη Σταρ Ελλάς 2007: «Ήταν πολύ δύσκολα! Δεν μου έδινε καμία σημασία» παραδέχθηκε ο 32χρονος τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας πως του πήρε περίπου ένα μήνα για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.  

Τέλος, εξήγησε πως δεν έχει γνωρίσει τους γονείς της αγαπημένης του, αλλά με τον πατέρα της, Νίκο Νομικό, έχει μιλήσει στο τηλέφωνο μια φορά: «Δεν είναι ότι ντρέπεται η Δούκισσα. Εγώ ντρέπομαι πιο πολύ. Εγώ γενικά σεβομαι πολύ τους γονείς. Κάποια στιγμή, τα Χριστούγεννα, μιλήσαμε με τον πατέρα της στο τηλέφωνο . Μίλησα στον άνθρωπο για χρόνια πολλά και ίδρωσα! Δεν τα έχω ξανακάνει εγώ αυτά. Δεν μου έχει ξανατύχει».

πηγή: yupi.gr