Την τελευταία φορά ήταν... "Single" και ήταν στο Mega ! Τώρα; Τώρα μπορεί πια να μην είναι... single ,όμως, αποφάσισε και πάλι να περάσει τις πόρτες του Μεγάλου Καναλιού. Ο λόγος για τη Μαρία Σολωμού! Ναι, η γνωστή ηθοποιός μετά από αρκετό καιρό είπε και πάλι το "ναι" στους ανθρώπους του καναλιού της Μεσογείων και έτσι επιστρέφει λίαν συντόμως δριμύτερη στους δέκτες μας. 

Η Μαρία μετά από πρόσκληση -πρόταση που δέχτηκε από τους συντελεστές της σειράς του καναλιού, "Με λένε Βαγγέλη", θα εμφανιστεί σε ένα από τα προσεχή επεισόδια, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον "Βαγγέλη" να τα έχει... καλά με το κάρμα του!   

Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί μία νέα και ωραία, με την οποία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο παρελθόν δεν τα είχε πάει καθόλου καλά, μιας και η... μοίρα τα ΄χε φέρει έτσι και της είχε κλέψει το λαπ-τοπ ! Τώρα; Τώρα αποφασίζει να επανορθώσει, μόνο που κι αυτή την φορά δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για ΄κείνον, μιας και θα δει την Μαρία και θα την δει με... άλλο μάτι ! Με το... μάτι του έρωτα!  


πηγή: tvnea.blogspot.com