Τόσες και τόσες φορές έχουμε δει την ώρα της εκπομπής τους, ο Γιώργος Λιάγκας να εκδηλώνει στη Φαίη Σκορδά τη ζήλια του κυρίως για αποκαλυπτικά ρούχα και κοντά φορέματα ή φούστες που φοράει η παρουσιάστρια. Πώς αντιδρά όμως στο γεγονός ότι η Φαίη για να διατηρείται σε φόρμα έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή;

Ο παρουσιαστής γνωρίζει καλύτερα από όλους πως το να διατηρείς τη σιλουέτασου είναι ό,τι πιο δύσκολο για έναν οργανισμό καθώς έχει κάνει, ειδικά τον τελευταίο καιρό, πάρα πολλές δίαιτες άλλοτε με και άλλοτε χωρίς αποτέλεσμα.

Γι' αυτό και σε ό,τι αφορά τον προσωπικό γυμναστή της γυναίκας του είναι αρκετά ελαστικός γιατί... τίποτα δεν είναι εύκολο σ' αυτή τη ζωή, ακόμα και για τη Φαίη που διαθέτει τέλειο κορμί και ακόμα πιο καλλίγραμμα πόδια.

Ένα άλλο μυστικό της παρουσιάστριας που τη βοηθάει να διατηρείται στα κιλά της είναι ότι διαθέτει στην κουζίνα της ζυγαριά ακριβείας με την οποία μετρά σε κάθε γεύμα της το φαγητό που θα καταναλώσει έτσι ώστε να μην ξεφεύγει. Όσο για τις φορές που βγαίνει έξω, φροντίζει να τρώει μεγάλη μερίδα σαλάτας ενώ αποφεύγει το λευκό κρέας προτιμώντας πιο υγιεινές τροφές και πιάτα.

Όμως, δεν λέει μερικές φορές όχι σε ατασθαλίες, όποτε θέλει να δοκιμάσει ένα γλυκό που της αρέσει πολύ, προσέχοντας όμως το επόμενο εικοσιτετράωρο λίγο περισσότερο τις θερμίδες της ώστε να μην πάρει κιλά.


Πηγή: gossip-tv.gr