current views are: 1

26 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση09:14

Θέμα χρόνου η κατάργηση της πρωινής ζώνης;

Σκούρα τα πράγματα για το μέλλον των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Δημοσίευση 09:14’
αρθρο-newpost

Σκούρα τα πράγματα για το μέλλον των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Σκούρα τα πράγματα για το μέλλον των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι το δίδυμο ΛιάγκαςΣκορδά και το δίδυμο ΧρηστίδουΦερεντίνος θα ρίξουν φέτος αυλαία και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν σε επανάληψη σειρές!

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Τηλέραμα τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και τι εννοούμε με αυτό; Δεν είναι λίγες οι φορές που σε αρκετές συνεντεύξεις τους, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, όσο και ο Χρήστος Φερεντίνος με την Σίσσυ Χρηστίδου έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν κάνει καμία συζήτηση με τα στελέχη των καναλιών τους για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν.

Ένα λοιπόν από τα σενάρια που ακούγονται για τις ψυχαγωγικές εκπομπές είναι να ακολουθήσουν την τακτική του Alpha και να μετακομίζουν στην μεσημεριανή ζώνη, όπου η διαφημιστική πίτα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες την καλή χαρά», το θρίλερ πρόκειται να κορυφωθεί την επόμενη σεζόν. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η εκπομπή δεν θα πάρει το πράσινο φως και ως εκ τούτου οι τηλεθεατές θα βολευτούν με επαναλήψεις. Έως τις τελικές αποφάσεις οι Tv Stars θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να δουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

πηγή: gossip-tv.gr


σχετικα αρθρα