Αν και γνώρισαν τη δόξα προτού υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις, πολλοί star του Hollywood εγκλωβίστηκαν τόσο πολύ στην εικόνα τους που έφτασαν στο σημείο να... παραμορφωθούν. Πειραματίστηκαν με την εξωτερική τους εμφάνιση και το αποτέλεσμα δεν ήταν αισθητικά καλό σε όλες τις περιπτώσεις. Τα παραδείγματα άπειρα και ειδικά στο Hollywood.  

Η Janice Dickinson, το πρώτο μοντέλο στον κόσμο όπως θέλει να αυτοαποκαλείται, έχει γίνει αγνώριστη από τις πλαστικές και τα botox. 
Τρανταχτό παράδειγμα επίσης και η Donatella Versace, που η γυναίκα έχει παραμορφωθεί εντελώς, ενώ το ίδιο… απωθητικό ήταν και το αποτέλεσμα των πλαστικών που έκανε η Melany Griffith, η επί πολλά χρόνια αγαπημένη του Antonio Banderas.  

Από την «παγίδα» των αισθητικών επεμβάσεων δεν ξέφυγε ούτε η Meg Ryan που μεταμορφώθηκε εξαιτίας της αποτυχημένης πλαστικής που έκανε στα χείλη της. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni. Η γυναίκα που κάποτε είχε κατακτήσει τις πασαρέλες και η ομορφιά της είχε ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου, δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το κορίτσι με το αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Στις περιπτώσεις αποτυχημένων botox συγκαταλέγονται επίσης η Cameron Diaz και η Kylie Minogue, αλλά και η χήρα του Elvis Prisley, Priscila. Όσο για τη Nicole Kidman; Η πρώην αγαπημένη του Tom Cruise είναι πλέον αγνώριστη από τα πολλά botox. Το πρόσωπό της αλαβάστρινο και το χαμόγελό της παγωμένο.

Τέλος, «βασίλισσα» των πλαστικών επεμβάσεων θεωρείται η Jocelyn Wildenstein που από την εμμονή της με τα αιλουροειδή έχει παραμορφωθεί και το θέαμα είναι εντελώς αποκρουστικό.  

Αυτά παθαίνουν οι stars όταν εγκλωβίζονται στην εικόνα τους...